skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
🎶Gewoon Weer Opnieuw….🎶

🎶Gewoon weer opnieuw….🎶

Afgelopen zaterdag speelde het sterrenensemble van Van Duiven de eerste uitwedstrijd van het seizoen tegen Wilhelminaschool.

Hét zaterdagelftal won met 1-4 en is dus nog ongeslagen.

De opstelling: Patrick (45. Twan); Jelle (75. Dennis), Stefan (45. Trauner), Hansko, Dennis (65. Rupen); Thijs (45. Bossen), Nick, Twan (45. Philip); Robin (45. Joost), Bart, Dewi (75. Thijs).

PH speelde de eerste helft geduldig en kreeg van de thuisploeg alle tijd om van achteruit de oplossing te vinden. De school van Wilhelmina is duidelijk geen voetbalschool en PH kreeg derhalve vele goede kansen. Onze gehele voorhoede scoorde: de 0-1 van Dewi op aangeven van Nick, de 0-2 van Robin op aangeven van Perik 8.2 en de 0-3 van Bart op aangeven van – echt waar – nogmaals Perik 8.2. Hans was nog even bezorgd over de restverdediging, maar bedoelde bijlen. PH kreeg kansen op meer en eigenlijk had de score met rust wel 0-5 of 0-6 moeten zijn, het vizier stond niet altijd op scherp.

de rust wisselde Koos 4x en ging Little Lamprou maar weer eens op goal staan. En door de wissel van Mike voor Stefan kwam er voor het eerst dit seizoen speeltijd voor hét centrale duo van de Nederlandse velden: Hans(ko) en Trauner, die overigens nog wel een goaltje tegen kregen: de 1-4. Daarvoor was het Joost die lekker in zijn vel zit de afgelopen weken en weer eens op de goede plek stond om de 0-4 binnen te werken. De wedstrijd kabbelde wat richting het einde, het was goed zo; eindstand 1-4. Volgende week speelt een Bramaloos PH 3 thuis tegen Drienerlo, nestelen we ons weer in de top?

Gewoon weer opnieuw?

Thijs Brama

Wistjes en datjes: Eric Tigrinate was van plan om te komen kijken in Hengelo, maar de middag na het zware bruiloftsfeest van NTH bleek hij nog steeds te slapen op een bankje bij Bistro 115.

Jelle speelde niet zijn beste wedstrijd afgelopen weekend, uitgerekend in zijn eigen Hengelo ging er veel mis. Hij zat er zeg maar niet zo lekker in. Maud was het daar niet mee eens, volgens haar zat hij er juist heerlijk in zaterdag.

Een mooi beeld voor de wedstrijd in de kleedkamer: Stefan komt binnen in een al goed gevuld hok, daarbinnen is het een orkaan van geluid; muziek, gezang en geschreeuw. De nieuweling neemt het allemaal eens even goed in zich op, waar ben ik in godsnaam in terecht gekomen moet hij gedacht hebben. Dan komt er bij Olde een glimlach van oor tot oor, hij zag dat het goed was. Of had die glimlach een andere oorsprong? Ik heb in de wandelgangen iets vernomen over nachtelijke escapades op de verjaardag van Little’s Kiki. Lekker gewerkt Olde!

Ik trouwens maar denken dat de Lange altijd de beste verhalen had… maar Hans kan er ook wat van. Ik weet niet wat u allemaal in of op uw nachtkastje heeft staan… maar een tip: zet glijmiddel niet direct naast je parfum, dat kon je partner je wel eens niet in dank afnemen en het verpest gegarandeerd je intieme avondje.

Zwolle stih-hingt, ZWOLLE stinkt!

Daphne kreeg na de vorige wedstrijd vele complimenten voor haar keeperswerk. Volgens de mannen van de Tukkers was ze vooral niet bang voor de harde en hoge ballen. Geen wonder overigens als je de ballen van Little op je af hebt zien komen.

Joost is lekker op dreef dit jaar. De teller staat al op twee goals, een verdubbeling van zijn seizoenstotaal van vorig jaar. Na de wedstrijd vertelde het grootste talent van de Brama broers veel rust in zijn hoofd te hebben nu hij al weer 4 maanden clean is. #staystrongjoost

Patrick en Robin moesten na de eerste helft afhaken omdat de beide heren zijn begonnen aan hun trainerscarrière. De door de heren getrainde mini’s waren bij PH 1 het team van de week. Klasse mannen!! Jullie beginnen al steeds meer op Jan de Gooijer te lijken

Back To Top