• Namens PH Almelo: Een welverdiend voetbalpensioen voor onze Arjan!

    Na een imponerende carrière die hem bij verschillende clubs heeft gebracht, waarvan de laatste jaren als eerste keeper van ons eerste elftal, kondigt Arjan nu zijn voetbalpensioen aan.  Zijn positiviteit, aanwezigheid en bijdrage aan het team zal zeker worden gemist. Met vier seizoenen in de 2e klasse en een keer gedegradeerd, heeft hij altijd met hart en ziel voor onze club gestreden.

    We willen Arjan bedanken voor zijn inzet, zijn toewijding en de vele onvergetelijke momenten die hij ons heeft bezorgd. We zijn blij dat hij volgend seizoen verbonden blijft aan de club als keeperstrainer, waar hij zijn kennis en ervaring kan doorgeven aan de volgende generatie.

    Arjan, geniet van je welverdiende voetbalpensioen samen met je lieve vrouw Els en je kinderen. We kijken uit naar je bijdrage als keeperstrainer en wensen je veel geluk en succes in je nieuwe rol!

    Komende vrijdag, 5 juli, om 19:00 uur, nodigen we iedereen uit om Arjan te komen steunen tijdens zijn afscheidswedstrijd bij PH Almelo. “De Vrienden van Arjan” (Arjan heeft een team vol oud-teamgenoten waaronder een paar oud PH-gedienden uitgenodigd) spelen dan zijn laatste PH 1 team. Het wordt een avond vol herinneringen, sportiviteit en gezelligheid en ruimte voor een borrel na de tijd. Mis het niet!

    Bedankt, Arjan, voor alles wat je voor PH Almelo hebt gedaan!