skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
De Kop Is Er Weer Af Voor PH ZA3

De kop is er weer af voor PH ZA3

Na bijna een jaar geen voetbal te hebben gespeeld, is het afgelopen donderdag eindelijk weer begonnen voor de helden van ZA3. Vanwege een bruiloft bij één van de spelers van de tegenpartij (nog bedankt voor de uitnodiging) werd deze wedstrijd gespeeld op een donderdagavond. Zoals gewoonlijk was onze tegenstander al weer druk bezig met de warming-up, terwijl de mannen van de WEER afwezige trainer Koos net het sportpark op kwamen lopen. Interim trainer Joost kreeg nog de vraag van de scheidsrechter of wij het wel zouden redden om 20.00 uur op het veld te staan. Joost keek de scheids verbaasd aan en antwoordde; Tuulk, we hebben nog zat tijd.

De opstelling:

Lange, Jelle, Bennie, Dijk, Rupen, Little, Thijs, Gijs, Jansen, Huls en Periek.

Wissels:

Vuller, Philip, Skup, Joost en Boog.

Man of the Match: Little

PH begon goed aan de wedstrijd en had al snel de overhand zonder dat dit resulteerde in echte kansen. Onze 1e kans kwam van onze vleugelspits Periek. Hij nam de bal geweldig aan op de borst, viel toen even op de grond terwijl er geen tegenstander in de buurt was, stond snel weer op en schoot van 40 meter op goal. Iedereen wist weer gelijk hoe laat het was. Het wordt weer zo’n seizoen…

Verder gebeurde het 1e half uur weinig en greep interim trainer Joost in. Little en Gijs werden naar de kant gehaald voor Vuller en Philip.

Met name Philip viel perfect in en was direct betrokken bij twee doelpunten voor PH. Twee keer kreeg PH namelijk een vrije bal op links.

De 1e legde Pipo perfect bij Jeroen Hulsink op het koppie en de 2e krulde hij zelf vanaf de hoek van de 16 in het zijnet.

Voorwaarts probeerde het daarna over een andere boeg te gooien en de trainer gaf het advies om meer over de linkerkant te gaan aangezien daar volgens hun qua snelheid nog wel wat te halen viel.

Onze corpulente rechtsback liet zich niet van de wijs brengen en had de zaakjes prima op orde.

Rust Voorwaarts 2 -PH 3 0-2

Joost bracht drie verse krachten in het veld. Boog, Skup en hijzelf kwamen in de ploeg. Thijs, Huls en Jansen kregen rust.

De 2e helft gebeurde er vrij weinig. Voorwaarts wilde wel, maar kon niet en PH vond het allemaal wel prima. De verdediging in combinatie met onze keeper de Lange hadden de zaakjes prima op orde. Toch kwam PH nog via een mooie aanval op 0-3. Philip stak de bal naar Nick, die Joost de diepte in stuurde. Hij gaf hem weer prima terug aan Nick, die de 0-3 binnen gleed.

Voorwaarts probeerde van alles en de supporters kwamen nog met een sfeeractie om de helden van PH3 van de wijs te brengen. Helaas voor Voorwaarts bleef het bij de sfeeractie.

20 minuten voor tijd werd er nog twee keer gewisseld. Gijs, Jansen en Little kwamen voor Jelle, Periek en Rupen. Little moest na een charge van 1 van de Voorwaarts spelers helaas met een lelijke blessure van het veld. Gelukkig zoals je op bovenstaande afbeelding ziet gaat alles goed met hem.

Eindstand Voorwaarts 2 -PH 3 0-3

Wist u datjes:

Trainer Koos heeft zich dit jaar aardig stil gehouden op de transfermarkt. De enige aanwinst dit jaar is een oude bekende Dennis Wennink, beter bekend als Benny de slager. Na een jaar gestopt te zijn, stond hij opeens langs de kant in Westerhaar. Iedereen wreef even in de ogen, maar het was hem toch echt. Welkom terug, Benny.

1 van de opvallende afwezigen afgelopen donderdag was Wouter Haarhuis. Een aantal helden van PH 3 hebben afgelopen weekend geholpen bij het Wout Brama pupillentoernooi waaronder Wouter. Wouter Haarhuis had iets te diep in het glaasje gekeken waardoor hij alle glazen omgooide. Naar verluid was hij donderdag nog steeds aan het schoonmaken/opruimen.

Wij feliciteren kersverse vaders Thijs, Boog en Periek met de geboorte van hun dochters Freya Brama, Romée Bosch en zoon Lowen James Periek. Keurig mannen. Netjes gewerkt.

Volgende week spelen we onze 2e bekerwedstrijd thuis tegen Hulzense Boys 3 om 14:45. Graag zien wij u weer in grote getalen langs de zijlijn. Tot dan!

 

Vuller

Back To Top