skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
De Vriendenloterij Steunt PH

De Vriendenloterij steunt PH

De VriendenLoterij zet zich in voor een sportieve en gezonde samenleving. Daarom steunen zij goede doelen op het gebied van gezondheid en welzijn. Naast vaste goede doelen, kunnen deelnemers van de loterij ervoor kiezen om vriend te worden van hun eigen club of vereniging (het zogenoemde geoormerkt meespelen). Sinds 1998 is ruim € 969 miljoen geschonken aan meer dan 3.300 (sport)clubs en verenigingen en 46 goede doelen, waaronder Richard Krajicek Foundation, Dirk Kuyt Foundation en Spieren voor Spieren.

Bij de VriendenLoterij is je mobiele nummer je lotnummer. Als loterijdeelnemer heb je de mogelijkheid om voor een zelfgekozen maatschappelijke organisatie mee te spelen of er voor te kiezen om vriend te worden van PH Almelo. Als je voor de laatste mogelijkheid kiest steun je automatisch onze vereniging.

Wilt je kans maken op prijzen én PH Almelo steunen? Ga dan nu meespelen in de VriendenLoterij, je krijgt de eerste maand gratis.

Het is ook mogelijk om het goede doel bij je huidige lot(en) te wijzigen door te bellen met de Ledenservice via 088 – 020 1020. Zij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 21.00 uur. Op zaterdag is de Vriendenloterij telefonisch bereikbaar tussen 10.00 uur en 16.30 uur.

Back To Top