RKSV

Doelpuntenmakers RKSV ontvangen bedreiging na overwinning op PHZa3

Vrijdag. Een goed moment om terug te blikken naar vorig voetbalweekend van PHZa3 en voor te beschouwen op de wedstrijd van morgen. Afgelopen weekend mocht de sociale werkplaats van succescoach van Duiven weer plaggen steken. Dit keer uit bij RKSV Rijssen. Omdat het veld zo abominabel slecht was zag trainer van Duiven zag het gebeuren met vertrouwen tegemoet. Permanente gastplagger J. Aagten mocht dan ook plaats nemen onder de lat. Iets waarvan hij naar eigen zeggen al na de warming-up spijt van had

De volledige opstelling: J. Aagten (45. P. Hofland), S. Dijkstra, M. Laarman, R. van Ruth, R. Sipaan (45. J. Potijk) T. van Vlijmen (60. W. Hilgerink), T. Brama, T. Haghuis, de beste speler van PH, P. Hofland (40. J.Brama) en B. Brama (45. T. Jansen).

Op de bank: W. Hilgerink, J. Brama, J. Potijk, K. Oos, en T. Jansen

Om 14:33 exact klonk het eerste fluitsignaal van de wedstrijd. Binnen een paar minuten werd de score al door het team van van Duiven geopend. Een goede corner van de man die alles kan, de beste speler van PH, belandde via de man met het lange gezicht via een mooie kopbal in het net. In de eerste 20 minuten van de wedstrijd gebeurde er verder niet veel. Hofland liet in de 20 minuut zijn impressie van een stervende zwaan zien om de wedstrijd aantrekkelijk te houden voor de vele aanwezige supporters.

De 1-1 stond al bijna op het scorebord nadat Aagten opportunistisch uitkwam. De gelegdnheidskeeper herstelde zich echter goed en wist nog even de 0 te houden. Niet veel later toonde Aagten in goede doen te zijn door een persoonlijk record uitgooien te vestigen: zo’n 17 meter en een paar centimeter. RKSZ kon helaas niet profiteren terwijl Aagten nog in zijn persoonlijke overwinningsroes verkeerde. Ook even later niet, toen Aagten zijn persoonlijk record uittrappen vestigde: zo’n 18 meter en wat centimeters. De coach van RKSV was dan ook niet te spreken over het spel van zijn team en schreeuwde zijn oranjeleeuwinnen naar een doelpunt. PHZa3 bleef toch domineren met slecht spel. Hoewel het spel van PHZa3 nogal eens verweten wordt geen diepte te kennen, liet het team deze wedstrijd toch een heel aantal dieptepunten zien. Dit resulteerde in de 36e minuut dan ook in de 1-1, door een eigen doelpunt van onze gelegendheidskeeper. Hierna begon ook assistent scheidsrechter Potijk zich met de wedstrijd te bemoeien. Nadat een speler van RKSV een schot op doel richting de cornervlag werkte coachte hij zijn teamgenoten goed: “Laat hem maar schieten!”. Twee minuten later vuurde de speler wederom een bal richting de cornervlag – een bevestiging van het goede voetbalinzicht van de lichtvoetige grensrechter. PHZa3 ging hierna iets beter spelen, maar kansen van de man die alles kan, de beste speler van PH en Vlijmen mochten er helaas niet in. In de 44e minuut werd een fout in de verdediging van het team van van Duiven afgestraft: 2-1.

In de tweede helft kwam het team van van Duiven niet verder dan twee opgelegde kansen voor Jansen en J Brama. Beiden faalden 1 op 1 voor de keeper. Eindstand 2-1. Voor de sociale werkplaats van van Duiven betekende dit alweer de 9e 10e en 11e verliespunt van het seizoen in de strijd om het kampioenschap sociale werkplaats 2018.

Morgen staat om 14:45 op de Veenelanden de wedstrijd tegen Diepenveen op het programma. De avond voor de uitwedstrijd was de man die alles kan, de beste speler van PH in de Groningse kroegen te vinden. Zodoende stond hij dan ook nog dronken op het veld. Echter, de man die alles kan, de beste speler van PH scoorde met zijn eerste balcontact. Zijn teamgenoten hopen dan ook dat hij zich vanavond weer lekker vol laat lopen.

Proost alvast en tot morgen!

 

Wist u dat:

 

  • Naar verluid hebben de doelpuntenmakers van RKSV afgelopen weekend bedreigingen ontvangen van een boze man die zichzelf enkel identificeerde als ‘de Buik’. In het NRC was afgelopen week dan ook en een stuk te vinden over de zoektocht van justitie naar de bedreiger. Buiten een toch redelijk duidelijke foto heeft justitie niet veel om mee te werken. Toch zit justitie volgens PHZa3 op een verkeerd spoor.
  • De man met het lange gezicht heeft een nieuwe baan. Het schijnt dat hij graag wat rustiger aan wilde doen, en zijn lange gezicht wat minder bloot wilde stellen aan de elementen. Om deze reden is hij sinds kort manager magazijnzaken bij een haarimplantatenfabrikant.  (red: het zou ook een stukadoorsbedrijf kunnen zijn)
  • Dezelfde man met het lange gezicht is groot afnemer bij de Kruidvat van Palmolive Chocolate Passion douchegel. Helaas is door zijn hebzucht zijn geliefde shampoo sinds kort niet meer verkrijgbaar. Lange was dan ook verbaasd om zaterdag na de wedstrijd al een biologische variant van de shampoo (red: chocoladevla) in de flacon te vinden. “Ik ga niet met die Biologische troep douchen, leer mij mijn chocola kennen”  aldus Lange. Om dezelfde reden was de Lange ook maar even zijn handdoek en een schone boxershort vergeten, wat wel goed uitkwam omdat hij na de wedstrijd direct uit eten moest.
  • Door een hitsingel van de Zware Jongens is PHZa3 opgevallen dat er lokaal veel interesse is in vogelspotten. PHZa3  organiseert om deze reden dan ook vogelspotexcursie onder leiding van T. Jansen. Aanmelden kan nog tot zondag op kneukneukneukneu@phza3.nl
  • Het is de spelers van PHZa3 duidelijk geworden waarom het de meest jachterige vrijgezel van het team maar niet lukt om voor een vrouw in bed te krijgen. Nadat hij een aantal teamgenoten had uitgenodigd in zijn huis viel hij namelijk tussen zijn teamgenoten in slaap op de bank. Net zoals de vele vrouwen die bij hem op bezoek komen zijn de teamgenoten na het leegdrinken van de koelkast maar naar huis te gaan.
  • Drie maart was het tijd voor het jaarlijkse teamfeest van PHZa3. Het schijnt een mooi teamfeest geweest te zijn welke zijn weerklank heeft gehad op de bierconsumptie in de binnenstad. Vooral Hans schijnt vrij dronken te zijn geweest. Ook Ranutelli was goed bezig. Nadat de man die bekend staat om zijn affectie voor badkuipen zich weer lekker vol had laten lopen ging een pizza er wel in. Omdat er toch minder ruimte in zijn maag was dan hij dacht  heeft hij de helft van de pizza meegenomen naar huis. Om zijn pizza heelhuids thuis te krijgen besloot hij ook het bord maar mee naar huis te nemen. Het schijnt dat er nog altijd 1 tafelplek ongedekt blijft bij de getroffen horecagelegenheid.
  • Dijk wordt goed in de gaten wordt gehouden door vrouwen in Almelo. Na afloop van Heracles -Twente was hij het muntje van de garderobe kwijt geraakt. “Ik had vrij weinig gedronken”, aldus Dijk. Een zoektocht in de garderobe naar zijn jas mocht helaas niet baten. Nadat het feest was afgelopen vonden de gastdames van Heracles toch nog een jas. Toen het meisje van de garderobe aan haar collega vertelde  dat “een lange nette jongen met spijkerblouse” een jas zocht,  wist haar collega direct te zeggen dat het om de jas van Dijk moest gaan. Via messenger was het contact snel gelegd, waarna Dijk zijn jas weer in ontvangst heeft genomen.
  • T,. Jansen maakte naar 12 weken afwezigheid zijn rentree binnen de lijnen. Zijn afgescheurde enkelband ruilt hij de aankomende weken in voor een blessure aan de longen.
  • W. Hilgerink is voor de zoveelste keer man van de wedstrijd geworden in de Voetbal.nl app. De prijs voor man van het seizoen kan hem bijna niet meer ontgaan.