skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
Een Elftal Vol Vragen: John Westerik – AH Schelfhorst

Een Elftal Vol Vragen: John Westerik – AH Schelfhorst

Wie ben je? (naam, leeftijd, woonplaats, etc)

Mijn naam is John Westerik, 50 jaar en getrouwd met Sacha. Samen hebben we 2 kinderen, Gijs, 15 jaar en Marit, 14 jaar oud. We wonen nu ongeveer 25 jaar in Raalte. Ik ben een geboren Wierdenaar en op mijn 25ste verhuisd naar Raalte. Al 34 jaar werk ik in de supermarkt, waar ik ben begonnen als slager en doorgegroeid ben tot zelfstandig ondernemer. 10 jaar geleden begonnen we het avontuur als C1000-ondernemer in Beekbergen. Twee jaar na de opening werd deze winkel omgebouwd tot een Albert Heijn. Zo’n 5 jaar geleden mochten we daar de Albert Heijn in Winkelcentrum Schelfhorst aan toevoegen.

Wat is je favoriete voetbalclub en waarom?

Als Tukker ging altijd mijn voorkeur uit naar FC Twente, maar sinds ik in Almelo werkzaam ben heb ik een seizoenkaart van Heracles. Daar ben ik dan ook de thuiswedstrijden te vinden.

Beoefen je zelf sporten? En zo ja welke?

Zelf train ik 2 keer per week in de sportschool en in het weekend ga ik mountainbiken

In welke horecagelegenheid kom je het liefst?

Niet direct een bepaalde horecagelegenheid maar ik vind het heel gezellig om met mijn gezin heerlijk uit eten te gaan. Dit doen we dan bij voorkeur in verschillende restaurants.

Namens welke sponsor ben je aan PH verbonden?

Albert Heijn Schelfhorst

Sinds wanneer sponsort AH Schelfhorst PH Almelo?

Bij aanvang van onze overname van Albert Heijn Schelfhorst werden we benaderd door PH met de vraag of we wat voor de club konden betekenen in de vorm van goederen. Een paar jaar later zijn we een van de shirtsponsoren geworden

Waarom sponsort AH Schelfhorst PH Almelo?

Ten eerste omdat wij vinden dat sport in het algemeen goed en gezond is voor jong en oud. Een sportclub heeft een verbindende factor in de wijk. Hierin kunnen we de verbinding leggen met onze supermarkt. De eerste contacten met PH waren erg goed en prettig. Hierdoor is er een leuke samenwerking ontstaan. Uiteraard proberen we op deze manier onder de aandacht te komen bij onze (nieuwe) klanten die grotendeels woonachtig zijn op de Schelfhorst.

Waaraan zie je sponsorgelden voor PH het liefst ten goede komen?

Aan het plezier, de saamhorigheid en de mogelijkheid om te sporten in onze wijk, zodat de kinderen en jongvolwassenen daar hun tijd kunnen doorbrengen.

Sponsort AH Schelfhorst nog andere verenigingen en clubs?

Niet structureel maar we proberen er te zijn als clubs of mensen dit echt nodig hebben.

Waarvoor kunnen PH-leden bij AH Schelfhorst terecht?

Uiteraard voor de dagelijkse boodschappen, prima assortiment en natuurlijk een stukje gezelligheid.

Waar staan AH Schelfhorst en PH Almelo over 5 jaar?

PH speelt dan een klasse hoger en onze Albert Heijn is dan verbouwd. We hebben het mooiste en meest uitgebreide assortiment waar bij we voor iedereen aan de dagelijkse boodschappenwens kunnen voldoen.

 

 

 

Back To Top