skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
Een Gezellig Druk Begin

Een gezellig druk begin

Na een lange tijd van geen wedstrijden stond er afgelopen zaterdag voor de meeste teams weer een wedstrijd op het programma. 

Alle pupillen teams t/m O12 spelen dit jaar geen beker wedstrijden door aanpassingen van de KNVB, maar toch was het zaterdagochtend gezellig druk op de Veenelanden. Om half negen verschenen de eerste jeugdteams aan de aftrap in de nieuwe tenue’s. 

Voor een aantal teams was het nog improviseren omdat DOS ‘37 de tegenstander was, maar uiteindelijk kon iedereen op tijd aftrappen. Onder andere O11-1 won met 8-3 van de leeftijdsgenoten in het zwart-geel uit Vriezenveen.

Half tien begonnen de eerste officiële wedstrijden van voetbalseizoen ‘20/21. 

PH O13-1 kreeg klop van een sterk spelend NEO O13-1, maar de eerste overwinningen werden behaald door O15-2 en O15-3. Zij kwamen sterk uit de startblokken door DOS ‘37 en VMC te verslaan. 

Sommige senioren elftallen speelden om half één de eerste wedstrijden. PH 3 wist een lastige uitwedstrijd in Nijverdal te winnen van SVVN 2, de club waar tegenwoordig oud bekende Rene de Visscher aan het roer staat. Nick Wennink maakte na een officieus keepers debuut ook zijn debuut als speler bij ZA3. 

Patrick Hofland en Tom Jansen waren gelijk scherp vanaf de aftrap en lieten trainer Thijs van Doeven niet in de steek. Eindstand 1-2. 

 

Scheidsrechter M. Zanjani begeleidde om half één de wedstrijd tussen PH VR1 en Enter Vooruit VR1. 

De vijfduizendachthonderdenvijfde officiële wedstrijd van dit voetbalseizoen eindigde in een 5-2 overwinning voor de dames in het zwart-geel. De grootste overwinning kwam op naam van PH 6 die de stadsgenoten van DRC 2 met 9-2 versloegen. Gait en consorten lieten zien dat de trainingsuren in de zomer niet voor niets waren. 

 

Aankomende zaterdag (05-09) staan ook de eerste officiële wedstrijden voor de pupillenteams op het programma. Zij spelen dit seizoen 4 competities van 2×5 en 2×7 wedstrijden. Iedereen alvast veel succes gewenst en het voornaamste: maak plezier met elkaar!

 

Donderdag 3 september worden er teamfoto’s gemaakt van de jeugdteams in de nieuwe wedstrijdtenue’s. Het tijdsschema hiervan is bekend bij de coördinatoren. 

Mochten er senioren teams zijn die 3 september ook een teamfoto willen maken dan kan je mij een bericht sturen. 

Vragen over wedstrijdkleding kunnen gesteld worden aan de coördinatoren per leeftijdsgroep. (O8/O9 Gerwin Bosch, O10/O11 Arjan Laarman. O12/O13 Serkan Baseren en O15+ Jeroen Spies)

 

Veel plezier allemaal!

Tim van Vlijmen

Back To Top