skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
Eindelijk Weer Voor Competitievoetbal Voor PH 1

Eindelijk weer voor competitievoetbal voor PH 1

7 maart 2020, de laatste keer dat PH in competitieverband in actie kwam. Nu, ruim zes maand later, mag PH eindelijk weer aantreden in de 2e klasse H. In de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen gaat PH op bezoek bij het lastige ASC’62 uit Dalfsen.

De laatste keer dat PH tegen ASC’62 speelde is het nog niet zomaar vergeten. In de enige ontmoeting van dat seizoen ging PH op eigen veld met 0-3 onderuit. In die wedstrijd speelde PH zelfs een groot gedeelte tegen tien man omdat de keeper een rode kaart kreeg en vervangen moest worden door notabene een speler. In de seizoensopener tegen ASC’62 heeft PH dus meteen wat goed te maken!

In de aanloop naar de eerste competitiewedstrijd heeft PH een goede generale gehad. Vorige week wist het namelijk overtuigend met 4-1 te winnen in de beker tegen Bon Boys. In die wedstrijd liet PH zien dat als het compact speelt en iedereen zijn taken goed uit voert het elke tegenstander lastig kan maken. Daarnaast werden er weinig kansen weggegeven en had PH nog voldoende mogelijkheden om de score verder uit te bouwen.

In de voorbereiding op de wedstrijd tegen ASC’62 werd er op dinsdag en donderdag een training afgewerkt. Tijdens de dinsdagtraining kregen de spelers een conditionele prikkel te verwerken. Niet voor iedereen even leuk, maar wel goed om fysiek en mentaal beter te kunnen presteren. Tijdens de donderdagtraining werden na de korte afwerkoefeningen alleen maar partijspellen gespeeld waarin de speelwijze van PH verder vorm kreeg.

Zaterdag kan trainer Hodes niet beschikken over Dijkers, die nog steeds kampt met een (onduidelijke) blessure aan zijn rechterbeen. Verder sluiten Wielens, Nijhof en Stokkingreef aan bij het 2e elftal. Dat betekent dat trainer Hodes met een veertienkoppige selectie afreist naar Dalfsen. Benieuwd welke elf namen aan de aftrap verschijnen? De wedstrijd ASC’62 – PH wordt afgetrapt om 14;30 uur op Sportpark Gerner Hoofdveld en staat onder leiding van Dhr. L.C. Meijer.

 

 

Back To Top