Familie Wennink Boort ZA3 Overwinning Tegen De Koploper Door De Neus.

Familie Wennink boort ZA3 overwinning tegen de koploper door de neus.

Afgelopen zaterdag mocht er eindelijk weer worden gevoetbald door de sterren van trainer Koos van Duiven. De vraag is alleen nog voor hoe lang wij onder deze grootmeester mogen voetballen, want John H. uit Amsterdam zoekt nog een ervaren assistent in zijn staf. De grote inspirator schoot in de lach toen hij hoorde dat John de spelers wilde motiveren door de stand op te hangen in de kleedkamer en kan hem zodoende nog wel wat bijbrengen op het gebied van motiveren van spelers.

De opstelling was als volgt: Wouter, Jelle, Hans, Bennie, Juspan (c), Vuller, Little, Gijs, Tom, Bettus, Boog. Wissels: Cola(Quix), Dijk, Lange, Ruud, Heerschop, Phillip. Grote afwezige was onze sterspeler Bugs. Bugs heeft last van zijn knie en is mogelijk voor lange tijd uitgeschakeld. Opvallend genoeg was hij ook niet aanwezig op de bank. Hij vindt het normaal onbegrijpelijk als mensen niet komen kijken die geblesseerd zijn, maar nu liep hij tijdens onze wedstrijd in de Babypark over de kinderwagenbaan… Ik had het wel geweten.

Het jonge team van S.V. Losser 3 stond al op het veld, terwijl wij nog in de kantine zaten en toch waren wij het team dat beter uit de startblokken kwam. Na enkele minuten was het raak vanuit een vrije trap van Boog. Hij gooide de bal voor de goal en deze werd vakkundig door een van de Lossenaren achter de eigen doelman gekopt. Lang konden we niet genieten van onze voorsprong, want Vuller maakte een sliding van achteren in onze 16. Hierdoor kon scheidsrechter Tigrinate niets anders dan een penalty geven, deze werd keurig binnengeschoten. Als dat nog niet genoeg was, deed Bennie er nog een schepje bovenop en gleed een voorzet van Losser achter Wouter. Gelukkig gingen we niet bij de pakken neer zitten en creëerden we kans na kans. Jelle was ouderwets aan het stomen op de rechterflank, dat het duidelijk is dat hij vleugels heeft gekregen van het samenwonen met zijn Mau in Hengelo. Echter was de gelijkmaker er één uit het niets, tevergeefs schreeuwde Koos nog: “Bettus doe dat nou niet”, maar Bettus deed het wel en scoorde fraai met een schot van buiten de 16. Zijn eerste in 10 jaar ZA3. Wederom duurde het niet lang voordat we weer achter stonden, 2-3. Vlak voor rust werd het ook nog 3-3 door een vrije trap van Vuller. De scheidsrechter floot niet veel later het rustsignaal. Gezien het aantal kansen had het ook prima 6-4 kunnen staan met de rust.

In de rust werden alle spelers van de bank in het veld gezet en begonnen we met de volgende opstelling: Wouter, Gijs, Dijk, Heerschop, Juspan, Ruud, Phillip, Cola, Tom, Lange, Boog.

Helaas was de tweede helft van een minder niveau dan de eerste en werden er een stuk minder kansen door beide teams gecreëerd. De Lange miste nog een grote kansen door naast te koppen en verder gebeurde er vrij weinig, waardoor de Eindstand hetzelfde was als de ruststand.

Heerschop

Wistjes en datjes:

• Tijdens de training kreeg de recent gesteriliseerde Boog een bal in zijn kruis en was bang dat zijn zaadleiders weer aan elkaar geschoten waren. Hierdoor verliet hij onmiddellijk de training om raad te vragen bij ervaringsdeskundige Harry B. Hij wil absoluut geen derde kind op de wereld zetten en zeker niet een Bettus.

• Jansen heeft op dit moment een psoriasis aanval en mocht bij de dokter zijn medisch dossier inzien. Hij vermelde trots dat er maar twee dingen opstonden: een schedelfractuur en het weghalen van vocht bij de hersenen. Er werd al snel opgemerkt dat Jelle nog nooit bij de dokter is geweest om vocht bij zijn hersenen weg te halen.

• Nieuwe aanwinst van dit seizoen Quix heeft nog steeds niet door dat het in Almelo het er anders toe gaat dan in Amsterdam, waar hij tot voor kort nog speelde. Hij is nog steeds stomverbaasd dat er na een training of wedstrijd bier wordt gedronken. Quix nog één keer, je speelt niet meer bij die nippers als Desje, Huls, Eshuis en Jildert.

• In de eerste helft werd er opgemerkt, dat Bettus steeds minder goed de bal vast kan houden en een nieuwe dikke reet nodig heeft. Wellicht heeft is een BBL iets voor hem. Bettus Butt Lift.