skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
Fase 3 Week 4

Fase 3 week 4

Een respectvol weekend. Voor aanvang van vele wedstrijden werd er stilgestaan bij de enorme natuurramp in Turkije en Syrië, zie omslagfoto. In dit verslag lees je updates met betrekking tot de jeugdopleiding en ingestuurde wedstrijdverslagen. Veel leesplezier!

Updates:

Voorjaarsvakantie toernooi

Heb je jezelf nog niet opgegeven voor het voorjaarstoernooi? Doe dat dan zo snel mogelijk bij je train(st)er! Elke vakantie organiseert PH een intern toernooi voor alle onderbouw spelers. Het voorjaarstoernooi staat gepland op woensdag 1 maart.

Meetrainen

Coördinator Arjan heeft gisteren in de groep-chat het meetrain-schema gedeeld.

Invullen gegevens

Bij deze willen we nogmaals het belang van het invullen van de papieren formulieren benadrukken. In de toekomst gaan we via Sportlink-Voetbal NL-app communiceren, het is daarom écht van belang dat wij over de juiste contactgegevens van onze leden beschikken. De ingevulde formulieren mogen ingeleverd worden bij de trainers. Dank jullie wel!

Ingestuurde wedstrijdverslagen:

PH JO8-1:

Vanochtend mocht jo8-1 een uitwedstrijd spelen tegen reutum jo8-1. Het was een spannende wedstrijd tegen een fysieke tegenstander. Toch kwamen we op een 0-1 voorsprong helaas was dit maar voor korte duur en werd het al gauw 3-1 voor de tegenstander. Door mooi samenspel en leuke combinaties kwamen we terug tot 3-2. We probeerde gauw de 3-3 te maken maar na een omschakeling van de tegenstander viel er helaas de goal aan de verkeerde kant 4-2. Dat de tegenstander fysiek heel erg sterk was liepen zij al gauw uit na 5-2. Voetballend waren wij beter en we lieten ons ook niet op de kop zitten dat was dan ook aan het eind te merken met 2 goals. Het mocht helaas niet baten om een gelijk spel eruit te halen door goed keeperswerk van de tegenstander bleef de overwinning in reutum eindstand 5-4 verloren.

PH JO8-2:

Jo8-2 mocht vanochtend thuis tegen ASV ‘57.

Het was vanaf het begin een mooie gelijkwaardige wedstrijd. Allemaal lekker fanatiek en fysiek.

Een mooie strijd tot het laatst maar helaas een eindstand van 1-4

PH JO8-3:

Vandaag jo8-3 uit tegen vmc.

Wie zegt dat kinderen geen minuut stil kunnen zijn? Na een geweldige saamhorigheid, eenheid en een minuut stilte konden we beginnen aan onze wedstrijd. Voor we bij de 2e 10 minuten waren, stonden we al 2-8 voor.

Door goeie wissels te nemen en onze overduidelijk te sterke team het verschil bewust niet te groot te laten maken zijn we beland in een winst van 6-11. Trots op onze kinderen, trots op VMC en zijn kids. Kortom een mooie wedstrijd, volle vriendschap, en een voldoende behaalde winst.

PH JO8-4:

JO8-4 had vanmorgen een thuiswedstrijd tegen SVVN.

Binnen 5 minuten kwamen er al 2 tegengoals en kwam SVVN op een voorsprong van 0-2.

Na een aantal minuten kwam PH terug met 1-2 door een prachtige goal van David M.

Na de rust kwam er al een gauw een grotere voorsprong van 1-5. Gevolgd door 2 goals van Aron die een stand van 3-5 maakte. PH voetbalde sterkt alleen helaas was SVVN aan de betere hand en een eindstand van 4-9.

PH JO9-2:

Jo9-2 mocht vanmorgen thuis spelen tegen SVZW. We waren niet helemaal compleet,  maar dat mocht de pret niet drukken. Ze hebben een goede,  gelijkwaardige,  eerlijke wedstrijd gespeeld. Ze hebben laten zien waar ze tijdens de training op geoefend hebben. Eindstand 4-5, helaas net verloren.

PH JO9-5:

J09-5 had vanmorgen een uitwedstrijd tegen Markelo JO9-3.

De jongens waren echt goed gemotiveerd en we hebben de wedstrijd gewonnen met 1-9!

PH MO11-1:

MO11 ging vandaag op bezoek bij NEO MO-11-2. We begonnen sterk en kwamen rap op voorsprong. Maar helaas bleek NEO effectiever in afwerken en met 8 vrouw te verdedigen bij omschakelen. Hoewel we het niet slecht deden hebben we de kansen niet benut. Kansrijk verloren met 4-1.

PH JO11-2:

Vanmorgen mocht onze 11-2 aftrappen tegen de meiden van Excelsior uit Rijssen!! Het was vanaf minuut 1 al duidelijk dat dit een gelijk op gaande strijd met redelijke fysieke duels zou gaan worden💪👊!! Het eerste kwart begonnen we sterk en kwamen we ook terecht op 2-0 voor, wederom was voor onze 11-2 de 2de kwart weer de matigste en waren we regelmatig een stapje te laat gingen de duels meer uit de weg dan dat we erin gingen😥😣 uiteindelijk was het ook de meiden van Excelsior die de goals gingen maken en gingen we met een 3-2 achterstand de rust in!! In de rust aangegeven dat we weer moeten gaan voetballen zoals t eerste kwart en de boel dus even wakker geschud, uiteindelijk was het 3de en het 4 kwart een pittige strijd over en weer en scoorde wij de 3-3 en dat was gezien het spelbeeld ook de terechte uitslag👌⚽️💪 onze boys en girls hebben echt goed gestreden en deze week gaan we ons klaar maken voor de lastige uitwedstrijd tegen VV Hellendoorn

PH MO13-1:

MO13-1 tegen ATC MO13-2, we begonnen  gelijk sterk, eerste stonden we al met 4-0 voor. De samenspel met meiden wordt ook steeds beter en sterker. Doelpunten worden nu vaak gemaakt met een mooie samenspel. In de tweede helft bleven we sterk voor de tegenpartij en ze hadden geen kans om door te breken door onze verdediging. Uiteindelijk gaan we met 3 punten naar huis met 0-7. Toppers⚽💪🏾