Fase 3 Week 6

Fase 3 week 6

De laatste speelronde van fase 3 werd afgelopen weekend afgewerkt. In dit bomvolle weekverslag lees je updates met betrekking tot de jeugdopleiding en alle ingestuurde wedstrijdverslagen. Veel leesplezier gewenst!

Updates m.b.t. de jeugdopleiding:

• Binnenkort wordt er na lange tijd weer een vrijwilligersavond georganiseerd. Alle vrijwilligers uit de jeugdopleiding zijn van harte welkom. Vrijwilligerscoördinator Gerwin is hier druk mee bezig achter de schermen en communiceert z.s.m.
  • In fase 3 hebben we veel nieuwe spelers verwelkomt. Dat betekend voor fase vier dat JO8-5 ingeschreven is. We wensen dit team en de trainers veel plezier en succes!
  • Zaterdag 8 april vossenjacht voor alle spelers t/m O10. De Vossenjacht start om : en zal om : afgelopen zijn. Elk team wordt in groepjes verdeeld. De starttijd van het eerste groepje zal om 10:00 uur zijn en vervolgens zal er om de 7/8 minuten een nieuw groepje starten. Je bent per groepje ca. 45 minuten onderweg.  Verdere info en starttijden volgen snel.  We verwachten alle spelertjes van mini’s t/m O10.  Tot snel op !

De ingestuurde wedstrijdverslagen van zaterdag 18 maart:

PH JO8-2: Vandaag moest jo8-2 tegen Luctor JO8-2 thuis.

We hadden hoop om de eerste winst te pakken vandaag.

De eerste tien minuten ging het erg goed we hadden de meeste kansen maar helaas was het 1-2. Hierna ging het helaas snel bergafwaarts de jongens waren de motivatie en de concentratie compleet kwijt en die kwam de hele wedstrijd niet meer terug ondanks de aanmoediging van de geweldige supporters. Eindstand 2-18.

Op naar fase 4 en met frisse moed en energie verder

PH JO8-3: Jo8-3 mocht vanochtend een wedstrijd uit spelen tegen Dos’ jo8-2. Vanaf het begin van de wedstrijd zagen we dat de kinderen niet speelden zoals ze altijd speelden. Geen concentratie, teveel op een kluitje spelen en bij balverlies lieten ze die ook gewoon maar gaan.

De eerste 20 minuten hadden we een stand van 3-3. De minuten daarna kregen de tegenstanders mooie kansen om goals te maken, puur omdat onze kids het wel goed vonden. Ook van onze kant werd er gescoord, alleen jammer genoeg niet voldoende om de winst te pakken. Na 7 wedstrijden te hebben gewonnen op een rij, zijn we vandaag naar huis gegaan met een eindstand van 8-5.

Op naar volgende week!

PH JO8-4:

Vandaag mochten we uit tegen Enter vooruit jo8-2. Met nog geen 5 minuten speeltijd scoorde onze Lisa al 0-1 al snel volgde de 0-2 van Lisa. Na de 11de minuut kwam Enter terug met 1-2. Na de rust kwam PH met 1-3. Na 28 minuten spelen kwamen we op flinke voorsprong van 1-4. Helaas werden we een klein beetje overmoedig en kwam Enter vooruit terug met 3-4. Vandaag onze allereerste wedstrijd winst! Met een eindstand van 3-4 ⚽️

PH JO9-2: Vandaag mocht jo9-2 thuis spelen tegen sdol. Met frisse moed en uiteindelijk toch met 6 spelers begonnen we aan de wedstrijd. Er werd goed gespeeld en hard gewerkt. De eerste 10 min werd er niet gescoord. De tweede 10min gingen we ivm blessures door met 5 tegen 5 in overleg met de tegenstander. Al gauw werd dat 1-0 door goed samenspel. Maar de tegenstander liet het er niet bij zitten en ging in de tegenaanval. Resultaat na 20 min 1-1.

De gehele wedstrijd bleef gelijkwaardig qua spel.  Vlak voor het einde van de wedstrijd, het was al een hele tijd 2-3 inmiddels, kwam er nog een aanval van ph. Letterlijk in de laatste seconde resulteerde dit in de 3-3. Goed gespeeld, op naar fase 4.

PH JO9-5: JO9-5 mocht vandaag voetballen tegen Sportclub Rijssen.

In de eerste helft moesten de jongens echt nog even wakker worden. Ze hadden al een paar weken geen wedstrijd gehad. En dat was te merken. Het werd 3-1.

In de tweede helft werd er een stuk beter gevoetbald en kwam er steeds meer energie. Het werd zelfs nog even erg spannend en als ouder leuk om naar te kijken.

Uiteindelijk hebben ze verloren met 6-5. Maar ze hebben zich goed hersteld! Volgende keer weer beter

PH JO11-2: Onze kids van de JO11-2 mochten vandaag aantreden tegen de dames van Lemele. Het eerste kwart was meer voor de dames maar met hard werken deden we in zoverre de wedstrijd kantelen dat de dames eigenlijk steeds minder in de aanval kwamen!! Het voetbal was niet altijd even goed want ze wouden de bal graag nog een keertje aanraken of brengen i.p.v. de bal rond te spelen of de bal het werk te laten doen! Helaas met 3-2 verloren!! Nu op naar fase 4⚽️

PH MO11-1: MO11 kreeg vandaag de buren van Luctor MO11 op bezoek. We begonnen voortvarend en kwamen op een mooie voorsprong. Jammer genoeg kwam Luctor terug en maakte de 1-1. De 3e kwart zakte we in en de fut was eruit. Door knullig in een kluitje te gaan verdedigen kwam Luctor voor. De meiden nog goed aangespoord de 4e kwart in. We creëerde veel kansen waardoor het nog goed spannend werd maar de goal viel niet meer.

Eindstand 1-2. Weer veel geleerd en gegroeid in deze fase. Op naar fase 4.

PH MO13-1: De eerste helft vielen de eerste 3 doelpunten door onze meiden, vrij snel achter elkaar. Vervolgens bleven de doelpunten even uit en in de tweede helft bleef het lange tijd stil vanuit onze kant, toen kwam de tegenpartij met 2x scoren en stond het 3-2. Pas het laatste gedeelte van de tweede helft vielen de 2 laatste doelpunten vlot achter elkaar. Eindstand 5-2 gewonnen!!

PH JO13-1: JO13-1 boekte vandaag eindelijk weer eens een overwinning. Op bezoek bij FC Ommen JO13-1 was PH van meet of aan de bovenliggende partij. Waar PH wel in verzuimde was het maken van doelpunten. In het eerste bedrijf kregen Tim en Milo een paar dotten van kansen, maar helaas vonden deze het net niet. De tweede helft wisten de boys elkaar nog beter te vinden. FC Ommen kwam er totaal niet meer aan te pas en gooide het over een andere boeg. De Ommenaren begonnen te schoppen, duwen en trekken en dat leverde ons uiteindelijk een penalty op. Nils greep deze kans en ging achter de bal staan. Helaas faalde hij en bleef nog steeds de hatelijke 0-0 op het bord. Uiteindelijk kwam het dan toch nog goed. In de allerlaatste minuut zette Senne Baseren Tim vrij voor het doel en die knalde de bal in het doel. 0-1 en daar bleef het dan ook bij. Grote vreugde dus bij onze boys en hopelijk smaakt dit naar meer.