skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
Fase 4 Week 1 Jeugdopleiding

Fase 4 week 1 jeugdopleiding

De laatste fase is inmiddels aangebroken voor de jeugd t/m 12 jaar. Deze fase bestaat uit zeven speelrondes en eindigt op zaterdag 27 mei. In dit weekverslag lees je ingestuurde wedstrijdverslagen en updates m.b.t. de jeugdopleiding. Veel leesplezier gewenst!

Updates:

Vossenjacht

Zaterdag 8 april staat de vossenjacht op het programma. Tussen 10:00 en 12:00 zoeken de mini’s t/m de O10 teams de vossen op en rondom het terrein van PH.

Vrijwilligersavond

Vrijwilligers zijn van groot belang voor een voetbalclub en zonder hen zou het functioneren van de club zeer moeilijk zijn. Het is daarom belangrijk om vrijwilligers te waarderen en te erkennen voor hun inzet. Om waardering te tonen naar onze vrijwilligers organiseert PH Almelo, na lange tijd in verband met corona, weer een vrijwilligersavond! Een compleet verzorgde avond voor en door de vrijwilligers.

Ben jij vrijwilliger bij PH Almelo en wil jij bij deze avond aanwezig zijn? Meld je dan aan door de QR-code te scannen of klik op deze link 👉🏻 https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe67vY9HaYnC5UBGFH5ZcO0HXhslVUeUUt9dA8I0k1jbg_mag/viewform?usp=sf_link. Dan zorgen we samen voor een gezellige avond!

Trainersacademie

De trainers academie is zeven weken geleden gestart en draait inmiddels op volle toeren. In dit artikel lees je een uitgebreide update over de trainers academie: https://www.phalmelo.nl/update-trainers-academie/.

Ingestuurde wedstrijdverslagen:

PH JO8-1: Afgelopen zaterdag begon de 4e fase van de competitie. We mochten uit voetballen tegen Vogido jo8-1. Voor ons was het de 1e keer dat wij in de hoofdklasse mochten beginnen. PH jo8-1 begon ijzersterk aan deze wedstrijd met goed voetbal en enkele kansen. Helaas werden de kansen niet afgemaakt en de allereerste kans van vogido was dan ook gelijk een doelpunt 1-0 voor vogido. PH beleef goed voetballen en had het betere van het spel maar het was helaas vogido die door ons foutje op 2-0 voor kwam. PH liet het er niet bij zitten en al gauw kwam de 2-1 op het scorebord. De eerste 3x 10min waren wij de betere van de partij tot dat de scheidsrechter (wat onder de 8 nog niet eens hoort) eerst een keeperbal geeft en vervolgens op aangeven van de assistent trainer van Vogido een penalty geeft. Hier was iedereen verbaasd over om op deze leeftijd een penalty te geven. Het werd 3-1 en de koppies van jo8-1 gingen ineens na beneden. Dit was echt het kantelpunt in de wedstrijd. De 2-2 lag eerder op de maak dan de 3-1. In de laatste 8min ging het dan ook ineens snel eindstand 8-2.

PH JO8-2: Jo8-2 moest vandaag uit tegen ON8-5. Ze begonnen lekker vel aan de wedstrijd.

Je kon zien dat ze niet weer wilde verliezen. Na tien minuten was het 1-3. De oefening van de training zag je goed terug tijdens de wedstrijd. Mooi langs de lijn en dan hard voor de goal langs. Dit werkte goed er werd goed samen gespeeld. Vorige keer verloren met 7-3 nu gewonnen met 6-4. Op naar de volgende wedstrijd 👍💪🏻

PH JO8-4: Vanmorgen mochten we thuis tegen Dos’37 jo8-1. We begonnen goed met een voorsprong van 1-0. De tegenstander kwam al gauw terug en maakte de 1-2. Door de regen sliepen we allemaal een beetje en kwamen we op een achterstand van 3-4. Helaas mocht het in de tweede helft niet meer baten met een mooie goal van Anthony kwamen we op 4-6. De eindstand van vandaag helaas een verlies van 4-10.

PH JO9-2: Jo9-2 mocht vandaag uit naar Mariënberg. Regen en wind hield de jongens en meisjes niet tegen. Er werd leuk samen gespeeld. Iedereen mocht vandaag scoren. Leuke wedstrijd gespeeld,  eindstand 5-15 🥳⚽

PH JO9-4: Wij mochten vanmorgen een thuiswedstrijd tegen Luctor JO9-4.

Vandaag waren alle spelers goed fanatiek! Het was dan ook een hele spannende wedstrijd waarbij het iedere keer gelijk op ging. Het was een strijd, helemaal met de stromende regen en harde wind. Uiteindelijk een gelijkspel van 9-9!

PH JO10-2: JO10-2 speelde vandaag uit tegen ON. Ook hier regende het pijpenstelen. Eerste helft was spannend! Tweede helft werden we te veel overlopen. Eindstand 2-14. We zijn waarschijnlijk sterker in de zon😊

PH MO11-1: MO11 speelt vandaag tegen Juventa/SVZW MO11. Een bekende van de vorige fase, toen was het 1-1. Als verzopen katjes staan we in een kring op het veld, 3de kwart is net afgelopen. Ik zeg tegen de meiden dat ik, ondanks de koude regen en harde wind, sta te genieten met hoofdletter G van hun voetbalspel. Ze lopen vrij, zorgen dat ze aanspeelbaar zijn, spelen veel over en Iedereen komt terug op hun positie.  Laatste kwart kakken we wat in, moe en koud, maar houden stand. Met een dik verdiende 1-4 overwinning beginnen we de laatste fase goed.💪🏼

PH MO13-1: MO13-1 tegen ATC 65 MO13-3, de eerste helft speelden we tegelijk tijd op, ATC was sterk in de aanval, onze verdediging viel even weg en al snel viel ook de 0-1. Maar de meiden gaven niet op.  De tweede helft begonnen weer sterk en viel gelukkig de 1-1. Dit werd ook de eindstand, op nog de volgende wedstrijd💪🏾⚽⚽