skip to Main Content
sportvereniging PH
Field Of Talent 2019 Bij PH Almelo

Field of Talent 2019 bij PH Almelo

Zondag 27 januari 2019 zal er in de kantine en op het hoofdveld van 12.00 uur tot 18.00 uur de 1e voorronde zijn voor het Field of Talent 2019. Op het hoofdveld zullen Skill Games worden gespeeld en in de kantine FIFA.

Heracles Almelo heeft naast sv PH Almelo ook TVC ’28, Excelsior ’31 en DOS ’37 geselecteerd als deelnemende voetbalclubs.

Er zal gestreden worden in 2 leeftijdscategorieën: 8 t/m 12 en 13 t/m 19 jaar. In beide categorieën mogen 32 deelnemers zich inschrijven. Aan het eind van de dag zullen er per leeftijdscategorie 4 winnaars mogen deelnemen aan de finale in het Heracles stadion. Deze zal plaatsvinden in juni 2019.

• FIFA winnaar

• Skill Games winnaar

• Overall winnaar (FIFA en Skill Games)

• Fairplay prijs

De kosten per deelnemer/deelneemster zijn € 2,50. Deze dienen zondag de 27e contant betaald te worden.

Je kunt je opgeven bij Petra Bruggeman op mailadres p.bruggeman@sportbedrijfalmelo.nl met vermelding van je naam en leeftijd.

Bij opgave ga je akkoord met het gebruikmaken van foto- en beeldmateriaal voor promotiedoeleinden.

 

Uiteraard kan deze activiteit niet worden georganiseerd zonder vrijwilligers. Op het hoofdveld hebben we 11 begeleiders nodig. Graag je opgave via Petra Bruggeman.

Donderdag 17 januari volgt er een uitleg van de spellen aan de vrijwilligers door Frank Scholing (Heracles Almelo) om 19.30 uur in de kantine.

Naast de natuurlijk eeuwige roem, zijn door het bestuur van PH voor de winnaars van iedere categorie bekers beschikbaar gesteld.
De inschrijving vindt plaats op basis van inschrijfvolgorde. Wees er dus snel bij want vol is echt vol.

Back To Top