IMG 3347

Hans de gebeten nerts in achterhoede PHza3

HULSEN – PHza2 is er zaterdag niet in geslaagd het kunststukje van vorig seizoen op het heilige gras in Hulsen te herhalen. Het lijkt er op dat de geel-zwarten zowel mentaal als fysiek in een dip zitten. De zware gesprekken rond het kampvuur is menig speler niet in de koude kleren gaan zitten.

De startopstelling: Joost; Ranu (75. Jelle), Sjoerd, Rik, Rupen (45. Mike); Thijs, Twan, Tim (45. Remco); Tom, Philip, Patrick

Keeper Joost had het in de eerste helft zeer druk. Niet zozeer onder de lat, maar met het halen van overgeschoten ballen van de zéér actieve middenvelder Thieme. Joost gaf aan nog nooit zoveel meters te hebben gelopen in één helft.

Even leken de bezoekers af te stevenen op een gelijkspel. Helaas voor PHza3 gooide de robuuste spits, na een paar kleine foutjes in de verdediging, roet in het eten waardoor Hulsen nog meedoet om het felbegeerde kampioenschap. Het scoreverloop: 1-0, 1-1, 2-1, 2-2 en de 3-2. Beide doelpunten van PHza3 kwamen van Lange. De Lange dacht dat hij bij beide doelpunten buitenspel stond. Toen werd er geroepen; “Hij niet!”. Lange begreep niet waarom z’n schoonvader bij dit verhaal werd betrokken.

Ondanks het verlies blijft PHza3 op een stevige derde plaats staan. Trainer/Koos van Duiven kan zich nu volledig gaan richten op de bekerwinst. Trainer/koos gaf na de wedstrijd aan dat hij een speler als Wouter had gemist in deze wedstrijd. Hij dacht waarschijnlijk terug aan het memorabele moment dat Wouter in de wedstrijd tegen Kloosterhaha de winnende maakte en het kampioenschap bezorgde.

Gouden tijden.

 

PhZa3tjes:

Het kampvuur brandt.

Jurru is tegenwoordig van de ‘exclusieve Italiaanse winkels’ voor z’n patta’s, aldus onze vleugelflitser.  Hij koopt z’n patta’s dan ook waarschijnlijk bij de Scapino.

Het kampvuur brandt nog steeds.

Hans had (zegt ie) een bedrijfsongevalletje gehad met the Nerts (één of andere honkbalploeg). Poten naar de kloten en een nerts met teenkaas. Bugs laat tegenwoordig ook zijn haar doen bij de plaatselijke nertsenhaararchitect. Licht, dun gevulde, dooie nertsenhaartjes geplakt op zijn mooie voorhoofd. Een perrrrrrfect kapsel voor de man die alles kan met een bal. Oftewel; de beste speler van PH.

Dijkie had voor de verandering geen input voor deze PHZa3tjes. Hij was een weekendje met de eltern in Krakau. Koffie was duurder dan bier.

Beetje hout bijgooien.

Hans had nog nooit sushi gehad. Hij had liever nertsenpuntjes.

Good old Jansen, de man met de perfecte rush langs de zijlijn, degene die altijd krijt aan de poten heeft, was voorheen een begenadigd pianospeler. Genaamd Jan Jansen Vayne. De man die zoveel z’n lange haren moest corrigeren dat hij er een litteken aan over heeft gehouden.

Kleine tip van de week van onze bekende gastspeler: gebruik niet teveel smileys in het whatsapp gesprek. Dat staat een beetje kinderachtig.

Het hout is op. Misschien heeft de zagerij “De Lit” nog een houtje over om het kampvuurtje aan te maken.

Verder kan ik u melden dat wij zaterdag spelen tegen Helios in Deventer. Volgende verslagschrijver: Tikkie takka Sjupaaaaaaaaaaanie.

Lange was een muzikant,  die anoniem wil blijven, die blokfluit leerde spelen. Hij had vroeger les in de 2e klas en was zeer muzikaal. Zijn favoriete muziek was Slavko Avsenik & Musikanten. Het liefst Auf der Autobahn.

Beetje hout bijgooien gastspeler.