• In de zomervakantie komt Heracles naar PH Almelo voor een 3-daags Heracles Soccer Camp op maandag 22, dinsdag 23 en woensdag 24 juli 2024 dagelijks van 09.00 tot 15.00 uur. Wil jouw kind zich uitleven tijdens deze actieve voetbaldagen? Dan is dit de perfecte gelegenheid! De Heracles Soccer Camps zijn gericht op het plezier hebben en nieuwe vrienden maken tijdens de schoolvakantie, terwijl ze tegelijkertijd hun voetbalvaardigheden ontwikkelen. Je kan je hier aanmelden.

   

  Over het Heracles Soccer Camp

  Een team van enthousiaste en ervaren trainers zorgt ervoor dat je kind(eren) op een veilige en verantwoorde manier kan leren en groeien als voetballer. Bovendien bieden we een gevarieerd programma met zowel trainingen, spelletjes en andere leuke activiteiten. Voor elk kind wordt het een onvergetelijk Soccer Camp!

   

  Het Heracles Soccer Camp is geschikt voor jongens en meisjes in de leeftijd van 6 t/m 15 jaar en iedereen kan meedoen. De trainers zorgen ervoor dat iedereen in een leuke groep zit en nieuwe voetbal skills leren. Ook rondom het veldprogramma zijn er gezellige activiteiten en unieke Heracles (voetbal)belevingen.

   

  Wat kunnen deelnemers aan het Heracles Soccer Camp verwachten?

  - Een compleet Heracles Soccer Camps tenue
  - Afwisselend en uitdagend voetbalprogramma
  - Lunch, tussendoortjes en drinken 
  - Begeleiding van enthousiaste trainers
  - Vernieuwd veld-, en animatieprogramma
  - Maak kans op een Meet & Greet met eerste elftalspelers Heracles Almelo

   

  Deelname aan het 3-daagse Heracles Soccer Camp bedraagt € 179,-. Ga snel naar www.heracles.nl/soccercamps voor meer informatie of om je zoon/dochter in te schrijven.