skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
Jeugdopleiding Fase 3 Week 2

Jeugdopleiding fase 3 week 2

Een frisse zaterdagochtend vol met voetbalwedstrijden, zo kunnen we afgelopen zaterdag illustreren. Om half negen was het alweer volle bak bij PH! In dit verslag lees je updates met betrekking tot de jeugdopleiding en de ingestuurde wedstrijdverslagen. Veel leesplezier!

 

Updates:

Meetrainen

Coördinator Arjan deelt elke week een schema met spelers die meetrainen bij een ander team. Zorg ervoor dat jullie dit goed bekijken om verwarringen en daardoor frustraties te voorkomen. Goed bezig Arjan!

Team van de Week

Elke thuiswedstrijd van het eerste elftal is er een team uit onze jeugdopleiding team van de week. Aanstaande zaterdag is dat JO10-1. Voor de spelers uit JO10-1 is het extra gaaf dat hun trainer (Scott Cameron) ook in het eerste elftal voetbalt. Tot zaterdag! (Zie omslagfoto)

Trainers academie

Afgelopen donderdag heeft de kick-off van de trainers academie plaatsgevonden. Onze HO Tim van Vlijmen heeft tijdens deze avond het programma van de trainers academie gepresenteerd. Morgen tekenen de (toekomstige) trainers hun overeenkomst om het komende half jaar theoretische en praktische ondersteuning te krijgen. Op deze manier krijgen we nog meer jeugdtrainers die ook nog eens het PH-DNA bezitten. Win win!

 

Ingestuurde wedstrijdverslagen 28 januari:

PH JO8-1:

Vanochtend mochten de jongens van ph jo8-1 uitslapen want we hadden een uitwedstrijd tegen SVZW jo8-1 en deze uitwedstrijd begon namelijk om 09.30! De eerste 10 min was het ook te merken dat de jongens nog niet helemaal wakker waren😜 Toch kwamen we op voorsprong door onze goaltjesdief Kenji en door goed keeperswerk van Quinn bleef het dan ook in de 1e 10min de voorsprong vastgehouden.

In de 2e fase waren de jongens eindelijk wakker en begonnen ze hun eigen spelletje te spelen met leuke aanvallen en werd het al gauw 1-4 door doelpunten van Noah, Aren en Kenji. Overigens moet ik er wel even bij vermelden dat onze doelman Quinn zeer belangrijk was met 2 hele mooie uittrappen waar 2 goals uitvielen!

In de 3e fase werden wij steeds sterker en sterker. Seppe en Liam waren samen heer en meester in de verdediging, ze wisselende elkaar af en gingen af en toen dan ook mee na voren. Noud was op het middenveld ijzersterk samen met onze hardwerkende buffelende Vangino werd er dan ook nog gescoord door Aren 2x en Vangino 1x.

In de 4e en laatste fase van de wedstrijd hebben wij als team het dan ook rustig aan gedaan. Er werd nog gescoord door Kenji en Aren. Wij als trainers waren zeer trots hoe onze team hebben gestreden! We zagen dat wat we oefenen er steeds beter uit de verf komt. Daardoor werd er ook een mooie uitslag op het bord gezet: Eindstand 1-9

PH JO8-2:

Jo8-2 moest vandaag tegen la première.

We waren allebei met veel spelers dus 7 tegen 7 gespeeld.

Het werd vanaf minuut 1 duidelijk dat dit een fysieke wedstrijd ging worden.

We besloten ook om twee maal 20 minuten te doen om de jongens warm te houden.

Het ging in het begin mooi gelijk op en ph had bijna de 1 nul op de schoen.

Maar door snellere spelers van Lap werd het in de eerste helft 1-5.

In de tweede helft zag je onze jongens fanatieker worden en gingen ze beter verdedigen. Lap kwam er bijna niet meer door met een eind stand van 2-6.

Zeer tevreden over het spel en vooral de werklust van de jongens. Ze hebben gestreden 💪🏻

PH JO8-3:

Vanochtend speelde jo8-3 een uitwedstrijd tegen Juventa in Wierden.

In de eerste 10 minuten stonden we achter met 0-1. We hebben de kinderen goed ingepraat dat ze de moed niet gelijk moeten opgeven na een tegengoal en er vol voor moeten gaan, en al gauw stond het 1-1. De minuten daarna werd er weer gescoord en stonden we achter met 2-1..

Maar daar lieten onze kids het niet bij zitten want het spel was voor hun nog maar net begonnen 💪

Er werd enorm goed samengespeeld, en wat een prachtige goals hebben ze kunnen maken! Helaas is onze speelster Miray geblesseerd geraakt aan de knie vanwege de lompheid van de tegenstander.

Ondanks dat de trainer/scheids van Juventa gewoonweg bagger was konden we met opgeven hoofd en een winst van maar liefst 3-9 naar huis! 👏

PH JO8-4:

Jo8-4 mocht tegen svzw… vanaf het begin al binnen 10 minuten 0-2. Svzw was helaas de hele wedstrijd aan de betere hand. Na 10 minuten werd de 1-2 gemaakt met een mooie goal van Aron. Na 20 minuten spelen stonden we achter met 1-7 en gingen we de rust in. Na de rust kwam svzw met mooie goals op een stand van 1-12. Al gauw kwamen er 3 mooie goals van PH die werden gemaakt door Lisa(2) en Aron. Met een eindstand van 4-15 hebben we gestreden tot de laatste minuten helaas verloren.

PH JO8-5:

PH-JO5 moest vandaag thuis spelen tegen Sportclub Rijssen.

Helaas hadden we veel zieken en konden we in overleg met Sportclub wel gewoon spelen 5 tegen 5.

En ondanks dat wij dus geen wissels hadden hebben de jongens echt alles gegeven en zelfs gewonnen met 6-3🎉

PH MO11-1:

Vandaag mocht MO11 tegen Oranje Nassau. FC John de Wolf speelde fysiek stevig en soms over het randje hard. Maar als we eens terug leunden dan gingen ze naar de grond als Neymar….Meiden hebben goed geknokt, kop niet laten hangen, gewoon blijven voetballen en niet laten intimideren. Iedereen voerde z’n taak goed uit!  Hierdoor namen we de 1-3 overwinning  mee terug naar PH! Petje af voor de  mentaliteit van de meiden. 💪🏼💪🏼💪🏼

 

PH JO13-1:

JO13-1 speelde vandaag zijn laatste oefenwedstrijd voor de start van fase 3. Tegenstander was competitiegenoot Juventa JO13-1. Vanwege blessures moesten we het doen zonder sterkhouders Nils, Milan en Ivan. Dus moest er vandaag een stapje extra gezet worden. Helaas was dat niet terug te zien in het spel. Het werd een heus fouten festival waar over en weer de rode loper werd uitgelegd. Met een 4-5 uitslag op het bord werd dat ook nog eens duidelijk gemaakt.

 

Back To Top