skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
Jeugdopleiding Fase 4 Week 2

Jeugdopleiding fase 4 week 2

Het slechte weer van de afgelopen dagen zorgde ervoor dat er een aantal wedstrijden die op veld 4 (het grasveld) waren ingepland afgelast moesten worden. Er is nog voldoende tijd en ruimte in het speelschema om deze wedstrijden in te halen. De wedstrijden op het kunstgras gingen gelukkig wél door. In dit verslag uit fase 4 lees je updates met betrekking tot de jeugdopleiding en de ingestuurde wedstrijdverslagen. Veel leesplezier!

Updates:

Meivakantie toernooi (met vriendje of vriendinnetje)
Op woensdag 3 mei wordt er weer een toernooi georganiseerd (zie omslagfoto). Dit toernooi mag je iemand meenemen die geen lid van PH is. Bijvoorbeeld je neefje of nichtje, broertje, zusje, buurjongen en ga zo maar door. Iedereen is welkom t/m 11 jaar. Geef je op via de QR-code op de poster

Vossenjacht
Aanstaande zaterdag staat de vossenjacht op het programma voor alle teams t/m O10. Iedereen alvast veel plezier gewenst en hopelijk is het iets beter weer dan afgelopen zaterdag!

Ingestuurde wedstrijdverslagen:

PH JO8-2:
Ph jo8-2 mocht vandaag thuis tegen ON jo8-6 .
De wedstrijd begon mooi fel.
Leuk voetbal van beide kanten maar onze jongens maakte de kansen af 2-0 na tien minuten.
Toen zakte ze iets in en door een beetje geklungel achterin stond het na 20 minuten 2-2.
De jongens even goed aangespoord en het ging gelijk weer beter. Na 30 minuten 4-3.
De laatste tien minuten werd nog erg spannend.
Uit een vrije trap werd het 4-4 met nog 2 minuten op de klok.
De keeper van de tegenstander trapte de bal slecht uit waardoor hij bij ons in de voeten viel en de 5-4 viel.
Gewonnen op inzet in de laatste 10 minuten.
Op naar de volgende winst.👍💪🏻

PH JO8-4:
PH jo8-4 mocht uit tegen TVC ‘28 Jo8-4. We hadden niet helemaal de focus er bij vandaag waardoor we al snel op achterstand kwamen van 1-0. Al snel stond TVC op een voorsprong van 3-0. Na een aantal minuten in de tweede helft viel er een prachtige goal van Chiel en die bracht de 3-1. Kort daarop volgde 2 mooie goals van Aron die de gelijkmaker van 3-3 veroorzaakten. Helaas was TVC zo sterk en met een eindstand van 6-3 verlies vertrokken we weer na Almelo.

PH JO8-5: Vanmorgen mocht jo8-5 uit tegen hulzense boys jo8-2jm, het was voor onze jongens de tweede wedstrijd, helaas hebben we met 8-4 verloren maar wel al hele goede acties gezien zowel aanvallend als verdedigend!

PH JO9-5:
We moeste vandaag een uitwedstrijd spelen tegen DETO JO9-3.

We begonnen de eerste 20 minuten heel sterk en kwamen al snel op een voorsprong.

De laatste 20 minuten moesten ze net wat harder voetballen. En uiteindelijk na een spannende tweede helft toch nog gewonnen met 5-6.

PH JO10-1: JO10-1 speelt in fase 4 als JO11-4 op een half veld. Nadat vorige week al Juventa met 9-3 opzij werd gezet gingen we vandaag op bezoek bij Hellendoorn JO11-2. De boys gingen voortvarend van start en via prachtig combinatievoetbal kwam dan al snel de 0-1 op het bord dankzij CJ. De tegenstander kwam er niet aan te pas en de 0-2 hing in de lucht. Maar geheel tegen verhouding in viel het doelpunt aan de andere kant. Er was weer werk aan de winkel. Uitblinker Efraim nam de aanval op sleeptouw en kreeg een vrije trap mee. Hij ging er zelf achter staan en krulde de bal prachtig achter de keeper. Met 2-1 was het dan ook heerlijk rusten.
De tweede helft begonnen we slecht en daardoor werd de stand binnen een mum van tijd omgedraaid naar 3-2. Wederom tijd voor herstelwerkzaamheden. In het laatste kwart moesten alle zeilen bijgezet worden en dat gebeurde ook. Efraim kreeg op links weer een overtreding mee en ging achter de bal staan. Hij legde bal pal klaar bij de 2e paal waar Jelle de bal perfect tegen de touwen kopte. 3-3! Vol goede moed gingen de boys op zoek naar nog meer, maar dat lukte helaas niet. De scheidsrechter vond het namelijk prima om 30 seconden voor tijd af te fluiten.

PH MO13-1:
MO13-1 tegen BWO MO13-2, we moesten uit om 11:30 uur, de meiden konden dus vandaag uitslapen. En stonden heel fit in het veld. De eerste helft was kwamen we voor met 0-2. We hebben in de tweede helft een aantal positie gewijzigd en we kwamen met 0-8. De meiden gaan met drie punten naar huis. Het laat voetballen doet de meiden goed. Op naar de volgende wedstrijd. Top gedaan meiden💪🏾💪🏾⚽