skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
Jeugdopleiding Fase 4 Week 5

Jeugdopleiding fase 4 week 5

De betere temperaturen hebben inmiddels ons land bereikt en dat is ook op de zaterdagochtenden goed te merken. De toeschouwers weten de Veenelandenweg weer te vinden, een prettige bijkomstigheid!

Na het succes van de plaatselijke SC werd deze zaterdag niet voor iedereen fris en fruitig begonnen maar als we diegenen moeten geloven was dit het zeker waard.

In dit één na laatste wedstrijdverslag van voetbalseizoen 2022/2023 lees je updates met betrekking tot de jeugdopleiding en ingestuurde wedstrijdverslagen van diverse jeugdteams. Veel leesplezier gewenst!

Updates:

Vooruitblik komend seizoen

Later deze week wordt het voorbereidingsprogramma gedeeld op de website. Hierin staat hoe we de maanden juni en juli tot de zomervakantie gaan vormgeven. Tevens staat hierin vermeld wanneer de nieuwe teamindeling bekend wordt gemaakt.

Familiedag zaterdag 3 juni

In het bijzonder willen we de familiedag op zaterdag 3 juni nogmaals onder de aandacht brengen. Het is fijn om deze dag weer te kunnen organiseren en we hopen dan ook op een grote opkomst. Alle trainers en teammanagers hebben informatie (het programma) met betrekking tot de familiedag ontvangen.

Ingestuurde wedstrijdverslagen:

PH JO8-2:

Goedemorgen vanuit Parijs.

Jo8-2 heeft deze ochtend met wat gast spelers gewonnen en het kampioenschap binnen gehaald. 7-2 gewonnen 👍💪🏻

PH JO8-4:

Vandaag mochten we uit na Voorwaarts jo8-1. Binnen een paar minuten stonden we al met 5-0 achter. PH jo8-4 speelde vandaag sterk hier en daar wat steekjes in de verdediging maar ons sterke spel was vandaag niet genoeg en we keerden dan ook na een mooie wedstrijd terug met een verlies van 12-3.

PH JO9-2:

Jo9-2 mocht vandaag thuis bij ph spelen voor het kampioenschap. De eerste 10 minuten moesten de Kids even wennen aan elkaar en aan de tegenstander. De wedstrijd ging dan ook redelijk gelijk op. In de tweede 10 minuten ging het al een stuk beter en kwamen we voor met 8-2.  Daarna kwam de tegenstander nog wel een stukje terug,  maar ze werden moe, hadden geen wissels en dat resulteerde uiteindelijk in een monsterzege voor ph 20-5. KAMPIOEN!!!! Het feestje werd op het veld gevierd en later nog even in de kantine over gedaan. Super gedaan jongens en meisjes!!

PH JO9-5:

Vandaag kon onze topscorer niet meedoen. Hij voelde zich niet lekker maar de jongens zijn gewoon doorgegaan. Ze hebben goed samengespeeld en met tikkie-takka voetbal gewonnen. Een trotse trainer!

PH MO11-1:

Vandaag mocht MO11 tegen SJO FC Dalfsen MO11-1. De heen wedstrijd eindigde nogal grimmig, maar daar was deze thuiswedstrijd niks van te zien, erg sportief

Wat een spannende wedstrijd, we vochten voor elke bal! Goed druk gezet, veel duelletjes gewonnen en positiespel was vaak goed! Laatste 5 minuten is het 2-3 maar PH is beter. Erg jammer dat ie dan aan de verkeerde kant valt, gelijkspel was eerlijker geweest. (is mijn subjectieve mening 😏)

Wat we wel gewonnen hebben is de inzet. Die was vandaag meer dan 💯%!

Eindstand 2-5.

PH JO11-4:

De 11-4 mocht vandaag uitslapen om vervolgens om 10.15 af te trappen in lemelerveld…ooh toch niet Lemele. (Nooit dom achter de voorste auto aanrijden🫢).

Het bleek wederom een meisjes team te zijn die hoog over ons heen keek… maar met al die toppers in ons team maakte dat voetballend weinig uit. De jongens wisten elkaar vandaag weer goed te vinden. Veel mooie aanvallen gezien…de meisjes werden met vlagen heerlijk weggetikt…individuele acties om je vingers bij af te likken waren er ook😁 wanneer het te makkelijk ging begonnen ze te veel met de bal te lopen…wanneer ze erop gewezen werden, was dat ook weer snel afgelopen.

Eindstand van 2-11….volgende week nog 1 potje thuis om 9.00…bij winst is het kampioenschap van fase 4 binnen

PH JO13-1:

JO13-1 speelde vandaag zijn laatste competitiewedstrijd in de derby tegen Luctor. Wekelijks worden wij overspoeld met complimenten dat de boys zo goed kunnen voetballen. Maar ons zelf belonen zijn wij helaas niet zo goed in. Althans tot vandaag. In de allerlaatste wedstrijd deden we wat moesten doen en wonnen wij verdiend (hoewel ook een beetje gelukkig) met 2-1. Een mooie afsluiter en een mooi afscheidscadeau voor trainer Jorn Nijhof!

Back To Top