skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
Jeugdopleiding Week 5 Fase 2

jeugdopleiding week 5 fase 2

 

In weekverslag vijf uit fase twee lees je de ingestuurde wedstrijdverslagen en updates met betrekking op de jeugdopleiding. Veel leesplezier gewenst!

Updates:

Nederlands Elftal/ WK

Aanstaande dinsdag speelt het Nederlands elftal de laatste wedstrijd in de groepsfase. Hierdoor vervallen alle trainingen in de onderbouw.

5 december/ Sinterklaas

Inventariseer zelf binnen je team of je genoeg spelers hebt om te trainen, er zijn heeeel veel 1v1 oefenvormen te vinden dus stel jezelf vooral de vraag; wat is genoeg? Wellicht kunnen er teams samen trainen.

Activiteiten

Inmiddels zijn er posters opgehangen op het complex en staat natuurlijk alle informatie in de activiteiten kalender of in de WhatsApp groepen. Het zijn drukke dagen voor de activiteitencommissie onder leiding van Tjeerd en Sharon. Top bezig!

Coördinatorenoverleg

Aanstaande donderdag staat er weer een coördinatoren overleg op de planning. Mocht je iets willen inbrengen, geef het dan door aan één van de coördinatoren.

Ingestuurde wedstrijdverslagen:

PH JO8-1:

Vandaag speelde ph jo8-1 een thuiswedstrijd tegen bornerbroek jo8-1. Na een aantal nederlagen op rij zou een overwinning voor onze jongens weer is top zijn. In de eerste 10 min was het al gelijk aan ph te zien dat de wil er was om te winnen het was dan ook al gauw 3-0! In de loop van de wedstrijd ging ph Jo8-1 steeds beter voetballen er zaten leuke aanvallen tussen en we speelde goed samen. Dik verdiend gewonnen met 9-3!

PH JO8-2:

Jo8-2 moest vandaag uit bij Luctor.

Ze hadden er veel zin in.

Helaas stonden ze tegenover een veel beter team en was het snel 3-0

De jongens bleven wel vechten maar het was gewoon niet hun dag schoten naast en helaas veel bal verlies.

Ze hebben goed gespeeld tegen een betere tegenstander.

Eindstand 14-3

PH JO8-3:

Vanochtend kreeg jo8-3 een bezoekje van Luctor. Beide teams begonnen enthousiast te voetballen, en waren onwijs lief voor elkaar!

In de eerste 10 minuten hadden we een stand van 1-1.

Na de eerste rust twee spelers gewisseld en we gingen er weer tegenaan! Er werden mooie goals gemaakt waardoor we zelfs voor stonden met 3-2 ⚽️ Helaas was het niet met een overwinning geëindigd want de tegenstanders lieten het er niet bij zitten. De wedstrijd werd afgefloten met een eindstand van 4-5.

Een mooie wedstrijd was het in ieder geval wel!

PH JO11-2:

Na vorige week in een temperatuur onder 0 te moeten aantreden mochten we vandaag gelukkig met iets warmere temperatuur lekker gaan ballen tegen de tukkers. We komen in het eerste kwart al snel met 1 0 achter.  We moesten ff bijschakelen maar aan het eind van het kwart was het toch 2 1 voor de tukkers. In het 2e kwart werd er niet gescoord aan beide kanten door het strakke verdedigen en helaas zo nu en dan een kans missen. In de 3e kwart was op een of andere manier decl batterij leeg en kwamen we met 5 1 achter. Voor start van de 4e kwart hebben we het team nog 1x geprobeerd aan te sporen en alles op alles te zetten. Ze zijn strijden geëindigd met helaas als uitslag een 7 2 verlies.  De inzet was top. Nu de komende weken oefenen op afronden op goal. Ook belangrijk⚽⚽

PH JO11-3:

Eindje rijden naar Enschede maar als je dan weer weggaat met een stand van 2-18 dan geeft dat toch wel een lekker gevoel😇zeer sterk en goed samen gespeeld,waardoor de tegenstander er niet in kon komen👌op naar volgende week💪

PH JO13-1:

Voor JO13-1 stond er een uitwedstrijd tegen de Vroomshoopse Boys JO13-1 op het programma. Een mooie generale voor trainer Jorn die ‘s middags eveneens met PH 1 daar op bezoek moest. De wedstrijd verliep helaas anders dan gehoopt. Over-en-weer waren er wat spelde prikjes, maar doordat beide teams vooral defensief goed stonden en aanvallend te weinig brachten bleef het slechts bij een bloedeloze 0-0.

PH JO17-1:

Zaterdag gespeeld tegen DOS ’37. Een lastige tegenstander hadden we al gemerkt tijdens het Wout Brama toernooi. Veel beweging en goede voetballers. Wij ook nog zwaar gehavend en maar met 12 man deze wedstrijd aanvangen.

In begin waren we nog aan elkaar gewaagd, zonder dat er kansen ontstonden.

Na de 1e goal van DOS hadden we niet zo veel meer in te brengen en na de 0-2  was het voor ons gedaan.

Niks lukte bij ons terwijl DOS hun gang kon gaan.

Zo liepen ze uit naar 0-6. Onze eerste nederlaag dit seizoen. Jammer.

Deze week hard trainen en hopen op snelle terugkeer van onze geblesseerde spelers.

 

 

Back To Top