skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
Jeugdverslagen Week 2 Fase 2

Jeugdverslagen week 2 fase 2

In dit verslag over week 2 in fase 2 lees je weer interne updates en alle ingestuurde wedstrijdverslagen. Veel leesplezier gewenst!

Updates:

ALV

Vanavond staat de algemene leden vergadering gepland. Het begint om 20:00 en iedereen is van harte welkom.

Activiteiten jeugd

De activiteitencommissie is druk bezig geweest om ook dit jaar weer een volle activiteitenkalender te presenteren. In de groepsapps van alle jeugdteams is, als het goed is, een bericht verzonden waar je jezelf kan aanmelden als vrijwilliger voor een activiteit. We hebben jullie nodig om deze activiteiten ook daadwerkelijk te kunnen organiseren.

We hopen zo snel mogelijk de hele activiteitenkalender te delen met iedereen, de laatste puntjes worden aankomende week op de i gezet.

Coördinatoren

Later deze week komt er nog een update m.b.t. de coördinatoren.

Ingestuurde wedstrijdverslagen:

PH JO8-1:

Vandaag stond er voor PH Jo8-1 een uitwedstrijd op het programma. We mochten vandaag uitslapen want de wedstrijd begon om 09.00 uit bij VMC Jo8-1 uit Vasse. Onze tegenstander waren allemaal grote jongens en daar hadden wij moeite mee. In de eerste 10 minuten kwamen we gauw op 0-1 voorsprong. Helaas konden we dit niet vasthouden en was er na 20 min ook een achterstand van 3-1. In de 3e fase van de wedstrijd kwamen we terug op 3-2 en gingen we proberen om gauw de 3-3 te maken helaas maakte we onze kansen niet af en kregen wij de deksel op onze neus. Eindstand 5-3 verloren.

PH JO8-2:

Jo8-2 moest vandaag thuis tegen dos jo8-1

Ph en dos begonnen allebei goed aan de wedstrijd. Je kon zien dat er bij beide teams goed op samenspelen gecoacht werd.

Er werd veel samen gespeeld en goed positie spel.

Na tien minuten stond het 1-0.

Na 20 minuten van een mooie gelijkwaardige wedstrijd stond het 2-1.

De tweede helft zag je dat de concentratie wat weg was en werd het toch wat meer kluitjes voetbal maar het plezier spatte ervan af deze wedstrijd.

Beide teams hebben het top gedaan maar ph ging er met de winst vandoor.

Eindstand 5-3

Blije jongens en trotse trainer💪🏻

PH JO8-3:

Vanochtend hebben we met ons team jo8-3 een uitwedstrijd gespeeld tegen ON.

De kinderen hadden het best koud en dat konden we terug zien op het veld. Ze moesten er even inkomen. In de eerste 20 minuten stonden we met 2-0 achter, met helaas een eigen goal die er gemaakt werd.

PH kreeg het er op een gegeven moment wel warm van en de kids lieten zich niet kennen. Ze gingen er maximaal voor en dat was terug te zien. Al gauw hadden we een gelijke stand van 2-2.

De laatste tien minuten was het een strijd om een goal voor zowel de tegenstanders als voor ons. En die strijd was er niet voor niets want we stonden voor met 2-3 🥳

In de laatste minuten hebben we helaas een goal weggegeven door jammer genoeg nog een eigen doelpunt te maken. Dit maakt de eindstand 3-3.

Al met al een mooi potje voetbal gehad  vandaag ⚽️👌

Op naar volgende week!

PH MO11-1:

Meiden mo11-1 mochten om half acht vertrekken naar Sparta E. Vol goede moed begonnen maar al snel op 3-0 achter. Sparta sprong uit de startblokken en wij hadden geen antwoord. Onze aanvallers werden niet gevonden en brak ons op. Na 2 kwarten stond het 5-2 en de 3de kwart werden we sterker en kwamen de meiden wel voor het doel. Helaas was de ‘final touch’ er niet, anders hadden we met 5-8 voor moeten staan. 4de kwart kwam Sparta er nog gevaarlijk uit en de eindstand kwam daardoor op 7-2.

PH JO11-2:

Vanmorgen mochten onze 11-2 toppers aantreden tegen SVZW in het natte koude Wierden🥶.. de eerste 1 kwart waren wij nog flink aan het slapen en was het ook 3-0 voor SVZW☹️ geprobeerd om in het 2de kwart de boel wakker te krijgen en in ieder geval geen doelpunt meer tegen te krijgen en dat lukte want het stond 3-0 met de rust!! In de rust de kinderen geprobeerd nog scherper te krijgen en duidelijk gemaakt dat waar ze op trainen echt nou is in de wedstrijd moeten gaan laten zien💪 en dat resulteerde in het 3de kwart dat we terug kwamen tot 3-3 en door 2 slaap momentjes kwam svzw toch op 5-3… de laatste rust moment aangegrepen met heel veel complimenten en aangegeven dat ze met dezelfde inzet het laatste kwart in moesten gaan!! Laatste kwart was meer 1richtings verkeer richting de goal van SVZW en dat resulteerde in een 5-4 en 5-5.. helaas was de wedstrijd voor ons 5 minuten tekort want denk dat we dan met winst van het veld waren gelopen !!  Al met al super trots op de kinderen want ondanks de achterstand toch met heel veel inzet gelijk gespeeld

PH JO13-1:

JO13-1 mocht vandaag aantreden in Hardenberg tegen HHC JO13-1. Het werd weer eens tijd voor drie punten. Daar was iedereen het wel over eens. Maar ondanks alle goede bedoelingen kwamen we weer te snel op achterstand. De rug moest weer gerecht worden en dat gebeurde gelukkig ook. Nils Kroeze nam met twee prachtige vrije trappen zijn ploeg op sleeptouw waardoor de stand werd omgedraaid naar een 1-2 voorsprong. Dit had de ploeg nodig en ging vanaf dat moment dan ook steeds beter spelen. Even later weer een vrije trap voor ons. Milan ging achter de bal staan en uit de rebound maakte Sepp al voor rust de 1-3.

De tweede helft gingen wij weer voortvarend van start. Met een paar flinke kansen hadden wij de wedstrijd definitief in het slot kunnen gooien. Zo kwam onder andere Semmy een keer 1 op 1 de keeper af, maar de keeper pareerde prima. Als je zelf het doelpunt niet maakt dan valt hij meestal aan de andere kant, en dat gebeurde dan ook. De stand werd 2-3 en het was weer een wedstrijd. Er moest weer een tandje bij. Tim nam het voortouw en ging op de brommer langs de zijlijn. Speelde een paar man uit en legde de bal voor op de vrijstaande Milo, Bam! 2-4! En de dikverdiende 3 punter was binnen! Een opluchting voor het team.

PH MO13-1:

MO-13-1 tegen Berghuizen MO13-1, na een nederlaag van vorige week, had iedereen er heel veel zin in. De eerste helft was chaotisch, meer kluitjes voetbal, maar we kwamen wel snel op een voorsprong van 1-0. De eerste helft stonden we met 3-0 voor. In de rust hebben we ze  toegesproken om meer positie te spelen. Dat kwam ook tot zijn recht in een mooie samenspel en leuke acties, we sloten de wedstrijd af met een 5-0 overwinning. Op naar volgende week met onze toppers💪🏾⚽