skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
Kledingplan

Kledingplan

Vrijdag 12 juni was het zover:

PH-Almelo en Craft ondertekenden het sponsorcontract dat voortvloeit uit het overleg aangaande het nieuwe kledingplan voor onze club. Het sponsorcontract werd, zoals jullie zien op de foto, ondertekend door voorzitter Jeroen Looms en penningmeester Johan Rikhof van PH.

De afgelopen tijd is er door het kledingteam hard gewerkt zodat PH de komende jaren kan spelen in het A-merk Craft. Het kledingteam, dat bestaat uit Patrick Mulder, Ben Lubbers, Fons Bruns en Leo ten Tije, zijn wij een groot compliment verschuldigd. Het team heeft er niet alleen voor gezorgd dat wij voortaan spelen in Craft, maar hebben dit alles ook nog onder lastige omstandigheden (Corona crisis) weten te regelen. Dus heren: KLASSE!

Ook wil ik langs deze weg Huub Stamsnieder, accountmanager van Craft en oud-speler van PH,  bedanken voor de fijne samenwerking en hem tevens feliciteren met zijn 25-jarig jubileum bij Craft. Huub heeft er samen met Remco Zwijnenberg van Teamsport Fabriek voor gezorgd dat Craft erg zijn best heeft gedaan om PH te mogen voorzien van de clubkleding. Na het ondertekenen was er nog een korte rondleiding bij Craft.

 

Namens bestuur PH-Almelo

Jeroen Looms

Voorzitter

Back To Top