skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
Laatste Corona-update

laatste Corona-update

Sportvriend,

Hierbij de voorlopig laatste update.

A.s. donderdag gaat de kantine na lange tijd weer open. De komende periode zal de kantine geopend zijn op:

  • Donderdag 20:00 – 23:30 uur
  • Zaterdag 15:00 – 18:00 uur

Vanzelfsprekend gelden bij het bezoek aan de kantine de corona-regels waaronder de 1,5 meter regel.

De kleedkamers en krachthonk blijven voorlopig gesloten.

Deze week wordt er nog getraind. De laatste trainingen vinden plaats op 2 juli.

Jeugdtoernooi

Zaterdag 20 juni zou het allereerste Wout Brama Pupillentoernooi plaats vinden bij PH Almelo. Meer dan 100 teams van binnen en buiten de regio zouden de reis naar Almelo maken. Maar helaas door de corona moest hier een streep doorheen. Doordat er de afgelopen periode wel weer getraind kon worden met de jeugd is er besloten om op 20 juni alsnog een toernooi te organiseren, maar dan alleen met de eigen jeugd van mini’s t/m JO12. 105 pupillen hadden zich aangemeld op deze mooie zonnige zaterdag. Er werd gespeeld in drie blokken. De mini’s en JO8 trapten om klokslag 8.30 uur af. Omdat er vanwege het coronavirus geen publiek welkom was konden de ouders hun kinderen thuis via een live verbinding volgen. De ouders zagen een spannend begin van de dag in poule A van de PH Champions League. De strijd om de eerste plek ging uiteindelijk tussen Tottenham Hotspurs en Paris Saint Germain waarbij de Londenaren aan het langste eind trokken. Omdat deze dag geen verliezers kenden gingen naast de nummers 1, 2 en 3 ook de overige teams met een medaille naar huis.

Om 10 uur was het de beurt aan de JO9 en JO10 groep. Hier werd gespeeld in 2 poules met een aantal finalerondes op het eind. De finale ging tussen Arsenal en Manchester City. Ondanks betere kansen (2x paal en lat) van Arsenal ging City er met de hoofdprijs vandoor. Rond 13 uur was het de beurt aan de JO11 en JO12 lichting. Ook hier was sprake van een spannende ontknoping. Dit keer was het Internazionale wat de schaal in ontvangst mocht nemen. Ook hier ging een ieder tevreden met een medaille naar huis.

De organisatie kijkt terug op een meer dan geslaagde dag met alleen maar tevreden gezichten waarbij is afgesproken om dit alles in de winterstop te gaan herhalen. Daarnaast kan 19 juni 2021 al met een dun potloodje in de agenda worden genoteerd voor het Wout Brama Pupillentoernooi.

 

Tot slot willen wij alle vrijwilligers bedanken die 20 juni hebben geholpen, maar ook alle ouders die zich keurig aan de regels hebben gehouden. Hopelijk zien we elkaar weer snel langs de lijn!

Truc van de Week

15 juni verscheen de 11e en laatste truc van de week voor alle PH jeugdleden. Hiermee kwam een einde aan een uniek evenement, speciaal bedoeld om in de coronatijd toch contact met elkaar te houden. Het originele idee kwam van de selectie van PH-1 en de organisatie en integere jury bestond uit Stefan Olde, Sam Hessel en Koen Lub. Mannen bedankt voor dit mooie initiatief waarmee jullie laten zien dat PH meer is dan alleen voetbal.

Frame voetbal

Wil je ook graag een potje voetballen met nieuwe vrienden? Had je altijd gedacht dat je niet kunt voetballen omdat je een loopbeperking hebt? Daar komt nu een einde aan. Bij PH Almelo kun je op de vrijdagen komen trainen onder begeleiding van een enthousiaste trainer en zijn assistent. In samenwerking met de KNVB en met ondersteuning van Heracles Almelo gaat PH Almelo frame-voetbal aanbieden

Wat is framevoetbal?
Frame-voetbal is voor kinderen en volwassenen die in het dagelijkse leven met een rollator lopen of zich met krukken voortbewegen, maar wel met een frame kunnen voortbewegen. De sport wordt niet met twee elftallen gespeeld, maar in een 4-tegen-4 variant. Naast het feit dat frame-voetbal zeer geschikt is om bijvoorbeeld de conditie te verbeteren vergroot je ook je sociale contacten door in een team te spelen en lid te zijn van een vereniging.

Wat heb je nodig?
Je kunt komen voetballen met je eigen frame. Trek daar goede schoenen bij aan waarop je het beste kunt lopen en PH Almelo zorgt voor de rest. 24 september starten we om 17 :00 uur met een clinic verzorgd door Ramon Storm (KNVB). De 2 ambassadeurs, Sven Donker (framevoetbal speler) en Janis Blaswich (keeper Heracles Almelo) zullen hierbij ook aanwezig zijn. Trainingen worden verzorgd door Tim Veldhuis en Fried Lubbers en aangeboden op de vrijdagen van 17:00 tot 18:00 uur. De eerste training staat gepland op vrijdag 2 oktober.

Geef je op en doe mee!
Heb je vragen of wil je je opgeven, dan kan dat via p.bruggeman@sportbedrijfalmelo.nl of bellen naar 06 40 15 12 81.

Dit is voorlopig de laatste update. Zodra er meer nieuws is dan melden wij ons weer

Prettige vakantie, blijf gezond & lief zijn!

Met vriendelijke sportgroet,

Bestuur s.v. PH – Almelo

Back To Top