MO19 1

MOOIE 2-6 OVERWINNING OP ATC’65 DOOR PH MO19

Zaterdag moesten we naar Hengelo, om tegen de ATC meiden te voetballen.

We waren wel wat uitgedund Carmen was geblesseerd,

Namara-Ciara moest werken, en Maud en Merel gingen naar een concert van Jannes, ja je leest het goed JANNES Haha.

Dus waren er 11 meiden over, dus kregen we versterking van de voetbalkanjer  Lise Vlijmen van PH JO 15 

De 1ste helft ging wel stroef ik had nog tegen de meiden gezegd vol er aan te gaan, en we hebben seizoenen gehad dat we zo fanatiek waren, dat het soms wel uit de hand liep, vooral tegen Avanti en Berkum wedstrijden.

Dat hebben Anita en ik eruit gehaald maar iets teveel, en we proberen het nu weer een klein beetje terug te krijgen in het elftal

 (Want gezellig en lol hebben ze genoeg) dat is mooi in het elftal maar de meiden hebben het nu te gezellig, en voetbal is op plek 2 gekomen.

Maar we scoorden door een mooie goal van Marell, door een splijtende plaats van Renee 0-1.

Maar het liep nog steeds onrustig tegen ATC, ATC wisselde steeds van opstelling van 4-4-2 naar 3-4-3 waardoor onze backs moeilijk kregen.

Toch scoorde we de 0-2, wéér Marell en een wéér een pass van Renee, maar we konden niet echt een overwicht krijgen terwijl we wel met ze allen keihard werkte.

En ATC kreeg steeds meer kansen, waar ze dan ook een keer uit scoorde 1-2.

We gingen de rust in met deze stand, Anita gaf nog even aan wat er nog niet helemaal goed ging en we stuurde de meiden het koude en natte en regenachtige veld weer op.

Toen zag ik weer 20/25 minuten mijn oude team even terug, iedereen zette een stapje meer en ATC werd totaal weg gespeeld, Marell maakte een zuivere hattrick door nog 3 goals te maken en de stand op 1-5 te zetten, maar dat was een echte verdienste van het hele elftal.

Iedereen werkte nog steeds keihard, maar nu ook met overzicht en mooie aanvallen, maar dat was wel vermoeiend voor mijn meiden en daarom zakte we na 30 minuten ook een beetje in wat normaal is na zo’n hoge tempo.

Bij een aanval van ATC schoffelde onze, trouwens uitstekende spelende stopper Femke haar tegenspeelster onderuit in onze strafschop gebied. Dat was dus een strafschop voor ATC.

Onze keepster Britt stopte die bijna, maar de bal glipte net onder haar door 2-5.

Maar onze getergde Femke zat nu zo vol adrenaline, dat ze de bal veroverde, en vanaf onze eigen helft dwars door hun middenveld en verdedigers liep met de bal en de 2-6 maakte.

Dus weer 3 punten binnen, gefeliciteerd meiden met deze mooie overwinning.

Met de nieuwe voetbal.nl app kan je altijd de speelster van de wedstrijd kiezen, maar dat was na deze wedstrijd van mijn meiden bijna een onmogelijke zaak.

Wie moest ik kiezen Femke, Patrica, Lise, Deveney of Britt voor hun voortreffelijk verdedigen.

Of Renee, Nairy, Anna of Sophie die het hele middenveld beheerste.

Of Marell, Berre of Emma die telkens levensgevaarlijk waren voor de tegenstanders hun goal.

Ik moet mijn meiden echt een geweldig compliment geven ze speelde geweldig, zelfs Lise die met haar 14 jaar, in voor haar vreemde elftal ook haar steentje daaraan mee droeg bedankt daarvoor supermeid.

En de leiders van PH JO 15 ook voor hun medewerking

Een trotse leider Edwin