skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
Netwerksponsoravond Duurzaamheid PH Almelo – ING 2022

Netwerksponsoravond Duurzaamheid PH Almelo – ING 2022

 

In samenwerking met onze hoofdsponsor ING organiseerden we deze avond met als thema “Duurzaamheid, een hype of een werkelijkheid” op donderdag 14 april voor onze sponsoren in het restaurant van Magna Porta te Almelo. Deze avond werd succesvol en goed bezocht.

Na de opening door Edwin Groenendal, Adviseur Zakelijk Twente van ING, was het tijd voor de invulling van het thema. De aanwezigen werden eerst door Pim Boonekamp namens de ING Groenbank geïnformeerd over de groenfinancieringen en daarna door Jasper van Benthem van Subvention door het subsidie-landschap geloodst. Niet verduurzamen is geen optie meer. ING Groenbank en Subvention helpen om de investering in duurzaamheid te laten renderen.

Na de korte pauze vertelde Gerard Schröder van Schröder Vastgoed B.V., over het alternatief waterstof als actueel thema door de huidige energieprijzen en het beter omgaan met onze wereldbol.

Uiteraard droeg de netwerkborrel in de 3e helft ook bij aan het succes van de avond, waarbij onder het genot van een hapje en drankje gezellig werd nagepraat en werden er nieuwe contacten gelegd.

Namens sv PH Almelo en ING willen wij de aanwezige sponsoren bedanken voor hun komst, de ING Groenbank, Subvention en Gerard Schröder voor de mede-organisatie en de presentaties. Het is enorm gewaardeerd en wij kijken terug op een geslaagd evenement.

Met vriendelijke sportgroeten, Vakgroep sponsoring PH Almelo

Anton Koopman, Christian van Mook, Remco Zwijnenberg, Rick Schraven, Tom Marsman en Ton Wijnen.

Back To Top