skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
(Nieuwe) Functie Wijzigingen

(Nieuwe) functie wijzigingen

De jeugdopleiding van PH is zich de afgelopen jaren steeds meer aan het professionaliseren. Elk jaar zijn er onderwerpen waar we tegen aanlopen, onderwerpen die tussen wal en schip dreigen te vallen. Op zich niet heel verassend in een verenigingsomgeving. Deze vraagstukken proberen we zo snel mogelijk op te lossen.

 

Om ervoor te zorgen dat dit soort onderwerpen in bepaalde kaders gaan vallen, zijn we gaan kijken naar de te ontwikkelen punten in onze jeugdopleiding.

Onderwerpen waar we nog meer aandacht aan moeten besteden of onderwerpen waar we nog meer aandacht aan willen besteden.

Daardoor zijn er de afgelopen tijd een aantal gesprekken gevoerd. De uitkomsten van deze gesprekken zijn als volgt:

 

Vrijwilligers coördinator:

Gerwin Bosch gaat per ingang van het komende voetbalseizoen (1 juni 2022) deze functie op zich nemen. Gerwin is de afgelopen seizoenen coördinator in de onderbouw geweest en dat verliep zeer voorspoedig. Met veel enthousiasme wist hij enorm veel kinderen een plezierig begin van hun voetbalcarrière te bieden.

 

We zagen al langere tijd dat Gerwin echt een mensen-mens is, zoals dat zo mooi omschreven kan worden. Deze prettige eigenschap die hij in zijn werkzame leven als ambulant begeleider veelvuldig gebruikt, past goed bij deze functie. Als vrijwilligers coördinator is Gerwin verantwoordelijk voor het welkom heten van nieuwe jeugdleden en de ouders/verzorgers hiervan. Hierdoor kan hij een vrijwilligers bestand opbouwen om de vrijwilligers een nog groter onderdeel van onze club te maken en deze vervolgens te behouden. Dit zijn slechts enkele taken in zijn functieprofiel.

Veel succes Gerwin!

 

Sportlink coördinator:

Tom Duindam gaat per ingang van 1 april 2022 deze functie op zich nemen. In een gesprek tussen PH en Tom werd snel duidelijk dat Tom graag wat meer wou gaan doen voor de club. Zijn communicatieve en organisatorische kwaliteiten maken Tom de geschikte persoon als coördinator van de integratie rondom Sportlink.

 

PH heeft onlangs een groter pakket aangeschaft in Sportlink.

Sportlink is een administratieve tool voor voetbalverenigingen. We gebruikten dit niet optimaal en daardoor waren er nog altijd veel ‘geschreven’ lijstjes in gebruik. Tom gaat de contactpersoon voor alle belanghebbenden binnen PH zijn.

Veel succes Tom!

 

Horeca rondom activiteiten jeugdopleiding:

Er zijn steeds meer activiteiten rondom de jeugdopleiding van PH. Elke vakantie is er op woensdag een onderling jeugdtoernooi. Daarnaast zijn er jaarlijks ook veel andere activiteiten, denk aan de spooktocht, vossenjacht, sinterklaas etc. De afgelopen twee jaar waren we genoodzaakt om deze activiteiten te organiseren zonder publiek. Hopelijk hoeven we daar niet meer aan te denken en kunnen we in de toekomst iedereen weer uitnodigen.

Daardoor is een horeca voorziening tijdens deze activiteiten wenselijk. We hebben Gerben Ellenbroek bereid gevonden om horeca rondom activiteiten van de jeugdopleiding te faciliteren.

Veel succes Gerben!

 

Social Media (breder dan jeugdopleiding):

De Social media kanalen worden steeds meer gebruikt om de om met de leden te communiceren. Inmiddels zijn we actief op Instagram, Facebook, Twitter en gebruiken we onze eigen website. Hiervoor is een team samengesteld bestaande uit:

Nieuwsbrief: Lars Woldendorp

de rubriek: ‘’Een Elftal Vol Vragen’’ : Stijn Van Iersel en Anton Koopman

Media rondom PH 1: Jorn Nijhof en Peter Rewinkel

Affiches activiteiten jeugdopleiding: Jorick Damveld

Webmaster: Eric Tigrinate

Instagram: Tim van Vlijmen en Eric Tigrinate

Facebook: Eric Tigrinate

Twitter: Tim van Vlijmen

Sponsoren: Remco Zwijnenberg en Anton Koopman

 

Voetbal coördinatoren:

Per ingang van 1 juni 2022 is de verdeling van de coördinatoren als volgt:

Arjan Laarman: mini’s t/m O12

Serkan Baseren: O13 t/m O15

Jeroen Spies O16 t/m O19

 

Sportmedische begeleiding:

Onze wens was om zo spoedig mogelijk op structurele wijze weer sportmedische begeleiding bij PH te faciliteren.

Jurre van den Hof, tevens voetballer in PH 1, gaat deze taak op zich nemen. Elke dinsdag en donderdag zal hij aanwezig zijn van 18:30-19:30.

Robbie Goossensen is zoals vanouds elke donderdag aanwezig. Stijn Hilberink blijft verzorger van het eerste elftal.

Op deze manier heeft jong en oud de mogelijkheid om gebruik te maken van sportmedische begeleiding.

Voor PH weer een mooie stap vooruit. Jurre, maar ook zeker Robbie en Stijn, veel succes!

Back To Top