• PH Almelo is verheugd om drie nieuwe talentvolle spelers te verwelkomen in de selectie voor het komende seizoen. Met Abdullah Baker, Jens Hergers en Kaan Bahar haalt de club spelers in huis die niet alleen hun eigen kwaliteiten verder willen ontwikkelen, maar ook een belangrijke bijdrage willen leveren aan het team.

  Abdullah Baker: Terug naar de 2e Klasse Abdullah Baker komt over van Oranje Nassau en kijkt uit naar zijn nieuwe avontuur bij PH. “Ik ben momenteel gestopt bij ON en ga overschrijven naar PH. Mijn favoriete posities zijn 10, 8 en 6, dus ik ben flexibel in het middenveld,” vertelt Abdullah enthousiast. “Ik heb PH een paar keer zien spelen en ben onder de indruk van hun voetbalstijl. Via Jens ben ik in contact gekomen met de club en ik denk dat dit een goede stap is voor mijn ontwikkeling. Mijn doel is om PH te helpen terug te keren naar de 2e klasse en van daaruit mooie stappen vooruit te zetten.

  ”Jens Hergers: Nieuwe Uitdaging bij PH Jens Hergers heeft altijd bij Oranje Nassau gevoetbald, maar maakt nu de overstap naar PH. “Ik speel momenteel bij Oranje Nassau 1, waar ik altijd op de nummer 10 positie heb gestaan. Bij PH hoop ik ook op het middenveld uit de voeten te kunnen,” zegt Jens. “Ik heb voor PH gekozen omdat ik denk dat dit de beste keuze is voor mijn ontwikkeling als speler. Ik wil graag een vaste waarde worden voor het team en zal er alles aan doen om het team te versterken.

  ”Kaan Bahar: Mezelf Ontwikkelingen Kaan Bahar komt eveneens van Oranje Nassau en is klaar voor een nieuwe uitdaging. “Ik voetbal momenteel bij Oranje Nassau en heb vaak als centrale verdediger gespeeld, maar ook wel op positie 6,” legt Kaan uit. “Bij ON voelde ik dat ik me niet meer verder ontwikkelde. Ik ken een paar spelers bij PH en door hen kwam ik in contact met de club. Ik kijk ernaar uit om mezelf verder te ontwikkelen en het team te versterken. Ik hoop dat we volgend seizoen bovenin de competitie kunnen spelen en misschien wel weer kunnen promoveren.”

  De komst van deze drie getalenteerde spelers onderstreept de ambitie van PH om zich komend seizoen te herstellen en terug te keren naar de top. We kijken uit naar een succesvol seizoen met Abdullah, Jens en Kaan in onze selectie.

  ________________________________________

   De deadline voor overschrijving nadert, wil je ook deel uitmaken van deze talentvolle selectie? Meld je dan aan via onze website.

  ________________________________________

  Wil je meer weten over de nieuwe gezichten bij PH of op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op social media!