Ph Logo Def

NIEUWE TEAMINDELINGEN – BOVENBOUW / ONDERBOUW SEIZOEN 2018-2019.

Nog een paar weken en dan is het seizoen afgelopen.

De komende weken nog een laatste wedstrijd, DE PH FAMILIDAG  (op 9 juni) en de gebruikelijke toernooien in juni voordat we de zomerstop ingaan.

Vol goede moed kijken we dan ook alweer vooruit naar het nieuwe seizoen. In de bekende wandelgangen word alweer onderling gesproken over hoe teams eruit gaan zien, wie waar komt te spelen, etc.

Binnen de Technische Commissie (TC) zijn we reeds druk bezig om te kijken hoe we het allemaal kunnen gaan invullen. Belangrijk is om te zorgen dat de voetbalspelers in het juiste team komen te spelen, op het juiste niveau, waarbij we proberen rekening te houden met het talent van éénieder.

Het voornemen is om in de maand juni (exacte datum is nog niet bekend) de nieuwe team-indelingen bekend te maken. We houden jullie op de hoogte.

ONDERBOUW – SPEELWIJZEN

Verder zal er met ingang van het nieuwe seizoen 2018-2019 de volgende fase worden ingevoerd met betrekking tot de nieuwe speelwijzen voor spelers die overgaan van

  • JO9 naar JO10 (voorheen 1e jaars E) (speltype 6 tegen 6, 5 veldspelers + keeper)
  • JO11 groep (voorheen 2e jaars E) (speltype 8 tegen 8, 7 veldspelers + keeper)
  • JO11 naar JO12 (voorheen 1e jaars D) (speltype 8 tegen 8, 7 veldspelers + keeper)

Deze week zullen er in het clubgebouw of buiten, informatiebladen worden opgehangen met daarop meer uitleg over deze nieuwe speelwijzen.

Tot zover,

Met sportieve groet

TC PH Almelo.