skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
Nieuwsbericht Jeugdtrainers 2023/2024

Nieuwsbericht jeugdtrainers 2023/2024

In de afgelopen maand zijn er gesprekken gevoerd met alle selectietrainers van het huidige seizoen.

Tijdens deze gesprekken is het afgelopen half jaar besproken, het komende half jaar en volgend seizoen.

We zijn blij om alvast te melden dat we met onderstaande trainers een akkoord hebben bereikt voor seizoen 2023 / 2024:

 

– PH J018-1 Guy van Straaten

– PH J017-1 Jorn Nijhof

Guy: ‘’Dit seizoen ben ik trainer van de JO15-1. Daarvoor een half jaar JO19-1 en verder in het verleden de JO11-2, JO13-1 en JO15-1. Dit jaar 2 maal kampioen geworden en het aankomende half jaar mogen we acteren op Hoofdklasse niveau. Het aankomende voetbalseizoen wil ik de spelers ontwikkelen op team-tactisch gebied en individueel wil ik de spelers steeds dichter bij het senioren niveau brengen. Om hopelijk zoveel mogelijk spelers op te leiden voor het eerste elftal. Dit alles met als einddoel plezier, een mooie ontwikkeling en dan gaan er resultaten komen.’’

 

In samenspraak met Guy hebben we er bewust voor gekozen om een JO18-1 team te starten. In JO18 competities is het ook toegestaan om (max 5) dispensatie spelers te laten voetballen en de overgang van JO17 naar JO18 is eenvoudiger te maken. Meerdere verenigingen in het oosten gaan deze stap maken aankomend seizoen. Guy, succes!

 

Jorn : ‘’De afgelopen 5 jaar heb ik de O13-1 onder mijn hoede gehad. Dit is een periode geweest waarin ik ontzettend veel heb mogen leren! Na 5 jaar is het dan ook tijd voor een nieuwe uitdaging. Binnen mijn nieuwe functie als trainer van de O17-1 zie ik de samenwerking met oudere spelers zeker als een uitdaging. Hierbij hoop ik mezelf en de spelers voetballend en persoonlijk nog meer te kunnen ontwikkelen. Daarbij hopen we natuurlijk een zo hoog mogelijk niveau te behalen met voetbal zoals we dat bij PH graag zien.’’

 

Dat Jorn een oudere leeftijdscategorie gaat trainen bij PH is geen verassend nieuws. Hij ontwikkelt zich goed in de kwalitatieve ontwikkeling van oefenvormen op de vrijdagmiddag tijdens het Regio Plan van de FC Twente/Heracles academie. Deze opgedane kennis kan hij aankomend seizoen bij een oudere leeftijdscategorie gaan inzetten. Jorn, succes!

 

Naast hun functies als trainer worden Guy en Jorn ook beiden technisch coördinator binnen de jeugdopleiding van PH. Guy gaat de bovenbouw op zich nemen en Jorn wordt technisch coördinator van de onderbouw. Op deze manier gaan we nog meer kwaliteit in de ondersteuning van andere teams en trainers aanbieden. Wederom positieve ontwikkelingen!

Tim van Vlijmen,

Hoofd Opleiding

Back To Top