skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
Periodestrijd In Almelo

Periodestrijd in Almelo

Zaterdag staat een belangrijke wedstrijd op het programma in Almelo. PH neemt het op tegen Hulzense Boys. Naast dat iedere wedstrijd natuurlijk belangrijk is staat komende zaterdag de 2e periode op het spel. PH staat namelijk in die 2e periode samen met Hulzense Boys en ASC’62 slechts één punt achter op koploper Enter Vooruit. De winnaar van PH – Hulzense Boys maakt nog kans op die 2e periode.

 

De ploeg van Bram Freie is in de 2e klasse H nog steeds een van de kampioenskandidaten. Na veertien gespeelde wedstrijden staat Hulzense Boys op een keurige 2e plaats met 28 punten. Hiermee staan zij slechts twee punten achter op koploper WVF, mede door de knappe 2-1 overwinning op Enter Vooruit van vorige week. Mocht Hulzense Boys voor de periode en een eventueel kampioenschap willen gaan kan het zich geen puntverlies permitteren in Almelo.

 

PH heeft inmiddels een plekje weten te veroveren in de middenmoot van de competitie. Door de overwinning in de absolute slotfase van vorige week tegen VSCO’61 nam het de 6e plaats weer over van Den Ham. PH staat er, zoals eerder vermeld, goed voor in de 2e periode en heeft een (klein) gat geslagen met de onderste regionen van de competitie. Voor PH staat er tegen Hulzense Boys dus veel op het spel. De 6e plaats behouden en volop meestrijden voor de 2e periode.

 

In de vorige ontmoeting wist Hulzense Boys met 2-1 te winnen van PH. De ploeg uit Hulzen kon in het eerste kwart van de wedstrijd geen grip krijgen op de mannen uit Almelo wat resulteerde in een 0-1 voorsprong en uiteindelijk 1-1 ruststand. In de, voornamelijk rumoerige, 2e helft waarin de wedstrijd zelfs kort werd stilgelegd was het Hulzense Boys die uiteindelijk aan het langste eind trok en de gelukkige winnaar werd.

 

Trainer Bjorn Hodes kan beschikken over een volledig fitte selectie. Daardoor zijn afgelopen donderdag al een aantal keuzes gemaakt betreft wie er mee speelt met het 2e elftal die tevens ook een belangrijke wedstrijd heeft. Trainer Bjorn Hodes hoeft daardoor nog maar een aantal keuzes te maken. Benieuwd welke keuze hij maakt over de opstelling? De wedstrijd PH – Hulzense Boys wordt om 15;00 afgetrapt op Sportpark de Veenelanden door pupil van de week Ky-mani Pattipeilohy. De leidsman deze middag is Dhr. A. Willems.

 

Na de wedstrijd zal PH 1, in combinatie met PH 3, haar (doelpunten) sponsoren ontvangen in de kantine onder het genot van een hapje en drankje. Deze, hopelijk, feestelijke middag zal onder leiding staan van volkszanger Maikel Dokter die de Nederlandse hits laat galmen door de kantine. Naast dat PH 1 u steun kan gebruiken in de wedstrijd tegen Hulzense Boys bent u ook van harte welkom na de wedstrijd.

 

TOTO 13

Speelronde twee van de TOTO 13 kende twee winnaars. Naast PH 1 keeper Lars Kroezen wist ook Stefan Bruns van PH 4 goed te scoren met de TOTO 13. Beide heren namens PH 1, gefeliciteerd! Het geldbedrag dat jullie hebben gewonnen ontvangen jullie komende zaterdag van Sander Bekhuis.

 

Na de wedstrijd PH – Hulzense Boys zal in de kantine onder leiding van Sander Bekhuis weer een nieuwe TOTO 13 worden uitgedeeld. Voor de fanatiekelingen onder ons, die zich graag willen inlezen om de winst te pakken in ronde twee van de TOTO 13, verwijs ik u door naar de onderstaande afbeelding(volgt later) . Succes iedereen!

 

 

 

 

 

 

Back To Top