skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
PH 1 Hard Onderuit Tegen Voorwaarts Twello 1

PH 1 hard onderuit tegen Voorwaarts Twello 1

Ruim 7 maanden heeft het geduurd maar zaterdagmiddag was het dan eindelijk weer zo ver: een wedstrijd om het “echie”. In het vonkelnieuwe tenue werd er om 17.00 uur afgetrapt aan de Veenelandenweg, maar was het al gauw duidelijk dat de bezoekers uit Twello vandaag een maatje te groot waren voor de jonge ploeg van Hodes. PH 1 – Voorwaarts Twello 1: 0-5.

 Opstelling: 1. Q. Wielens, 2. R. Droste, 3. S. Olde Olthof, 4. S. Hesselink, 5. S. Bekhuis (70. N. v. Vlijmen), 6. K. Coban, 8. A. Ramic (43. L. Mannes), 10. S. Bruns (60. M. Bekhuis), 7. R. Olde Olthof, 9. K. Lubbers, 11. K. Stokkingreef (S. Dijkers)

De zondag eersteklasser uit Twello had de zaken goed voor elkaar; kwamen lekker met de bus aan, zaten netjes in de kleding en hebben een arsenaal aan vaardige spelers die PH vandaag het leven zuur konden maken. Dat deden ze eigenlijk vanaf minuut 1: ze zetten PH onder druk en verstoorden vroegtijdig de opbouw en was aan de bal bij machte om tot kansen te komen. Dreigende voorzetten, veel beweging vanuit het middenveld, intensiteit in vrijlopen en omschakelen. De bezoekers waren de baas op het veld. Het was dat zij het vizier op bepaalde momenten niet op scherp had waardoor de schade tot aan de rust bij 0-1 bleef. PH zette daar weinig tegenover, miste duelkracht en power en de afstanden waren zo groot dat het uberhaupt moeilijk was om in de duels te komen. Eén levensgrote kans voor Rick Olde Olthof, maar de keeper verkleinde zijn doel uitstekend waardoor het stiftje van Rick tot corner getikt kon worden.

De tweede helft was identiek aan de eerste, waarbij Twello ditmaal een aantal van de kansen wel wist te verzilveren met een eindstand van 5-0 na 90 minuten. Een zware maar leerzame middag voor de thuisploeg, waar de conclusie naderhand een even simpele als noodzakelijke was: werk aan de winkel! Volgende week krijgt de ploeg een herkansing, dan speelt het tegen Vorden. Een onbekende tegenstander, maar met wederom een nieuwe trainingsweek in de benen en de terugkomst van de vakantiegangers gaan we er met vol goede moed naartoe. Opkrabbelen en weer doorgaan.

Back To Top