Doelpuntsponsor Rijssen Vooruit – PH

PH 1 op bezoek bij Rijssen Vooruit 1

Op de dag na de verjaardag van onze koning Willem, mag het vlaggenschip van onze vereniging op bezoek naar Rijssen Vooruit om te strijden voor een volgende driepunter.

 

Voor Rijssen Vooruit is het de tweede wedstrijd binnen 5 dagen: Rijssen Vooruit speelde deze week ook doordeweeks, het mocht dinsdagavond aantreden voor de Rijssense derby tegen Sportclub Rijssen. In deze burenruzie trok de thuisploeg aan het langste eind door de bezoekers met een 4-2 nederlaag huiswaarts te sturen. Rijssen Vooruit draait momenteel sowieso niet verkeerd: het is namelijk thuis nog ongeslagen en heeft de laatste 5 wedstrijden niet verloren (4 winst, 1 gelijk). De laatste verliespartij dateert alweer van meer dan een maand geleden (24 maart op bezoek bij Lemele).

Voor PH is het dus zaak zich goed voor te bereiden tegen de huidige nummer 4 (32 punten, 46 voor en 42 tegen) van de ranglijst. PH kampt nog altijd met de blessures van Donny Luierweert en Bob van den Elst en het is de vraag of trainer Bouck na de gewonnen wedstrijd tegen MVV’69 weer wat wijzigingen weet door te voeren.

De wedstrijd vangt om 14.30 uur aan op het sportpark aan de Stokmansveldweg 1 en staat onder leiding van H. Hof. Het volledige programma voor zaterdag 28 april is:

Rijssen Vooruit 1             – PH Almelo 1

Daarlerveen 1                   – BZSV de Blauwwitters

MVV’69 1                           – SVV’56 1

Sportclub Rijssen 1         – DKB 1

SP Daarle 1                        – Avereest 1

Bruchterveld en Lemele vrijaf