skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
PH 3 Nog Steeds Ongeslagen

PH 3 nog steeds ongeslagen

In tegenstelling tot andere weken moesten de manschappen van Koos zich meer dan een uur voor de wedstrijd verzamelen bij de club voor de jaarlijkse (halve) teamfoto. Na de foto gingen de manschappen gelijk naar de kantine om niet te vroeg op het veld te staan. Na het zien van een mooi doelpunt (zonder herhaling) en het bespreken van de werkweek, gingen de mannen het veld op.

Vervolgens kon de wedstrijd beginnen en waren de manschappen van Koos een tijdje aan het zoeken om met het systeem van Helios om te kunnen gaan. De eerste helft ging gelijk op en Wutru was een echte sta in de weg voor de tegenstander. Wat een klasbak. De verdere eerste helft stond in het teken van Periekie. Waar het de afgelopen jaren nog niet is gelukt om een discussie te winnen van de scheids, geeft hij niet op. Een echte doorzetter en eens moet de eerste keer zijn. Na een paar keer commentaar te hebben gehad en na het niet maken van een goal, werd onze topscorer 10 minuten naar de kant gestuurd. Ongeloof en verbijstering…

In de rust werden er wat tactische omzettingen gedaan waarna wij weer de wei in konden gaan. Eerst was het nog even tegenhouden met 10 man, maar nadat we weer compleet waren en Splinter binnen de lijnen werd gebracht, viel al snel de 1-0 door Phil. De ketchupfles-theorie ging op voor het team van Koos en de ene naar de andere goal volgde. Splinter was hierin erg bepalend met twee goals en twee assist, de andere doelpunten werden gemaakt door Periekie en Phil.

Een mooie resultaat, nog steeds ongeslagen, geen fout van Bugs, Bennie de nul en zelfs de koppositie overgenomen. Na de tijd kon er genoten worden van de zanger Pigge en een oud eerste speler die meer dan alleen talent voor voetballen bezit.

Wistjedatjes:

De sportschool blijft voor onze Marcel nog onbekend terrein. Of de sportschool is te vroeg open of er gaat niemand mee. Daarom is er nu een nieuw abonnement in het leven geroepen, voor slechts EUR 15,- per maand kun je wel betalen, maar niet sporten. Voor geïnteresseerden, je kunt dit abonnement vinden onder de naam: ‘Basic-Lit’.

De afwezigheid van onze vaste vlagger zorgde voor aardig wat onduidelijkheid. De stand-in wilde zelf bepalen aan welke kant hij zou gaan vlaggen, maar hier stak de scheids een stokje voor. Toen de stand-in hiermee geconfronteerd werd kon hij alleen maar aangeven: “Joost mag het weten”.  Helaas voor de stand-in, Joost wist het ook niet.

Tijdens de ALV van afgelopen maandag werd bekend dat Sjaan eigenlijk al 33 jaar lid is van de club, maar nog nooit een jubileum heeft mogen vieren. Waar anderen dit niet heel relevant vinden, Marcel is namelijk al 33 jaar Lit, wil Sjaan toch wel graag een pen in ontvangst nemen. Naar eigen zeggen zal dit dan geen Parker Pen moeten zijn, maar een echte Ru Pen. Hierbij een vraag aan het bestuur om daar tijdens de volgende ALV rekening mee te houden.

Back To Top