skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
PH 3 Sluit Seizoen Af Met Spectaculair Duel

PH 3 sluit seizoen af met spectaculair duel

PH 3 heeft het seizoen in stijl afgesloten. Na een echt spectaculair duel was de neutrale toeschouwer de winnaar. Het duel met Rigtersbleek 2 eindigde in 5-5.

Zoals elk thuisduel was het om 14:00 uur verzamelen in de kantine. Aangezien er niks meer op het spel stond, eenzaam op de tweede plaats, voor de helden van ZA3, werd er een fantasie opstelling uit de hoge hoed getoverd door trainer Koos. Dit betekende dat je een lootje mocht trekken en hierbij niet op je eigen linie mocht spelen.

Dit leverde de volgende verrassende opstelling op:

Keeper: Bettus

Verdediging: Jansen, Bossen, Little en Joost.

Middenveld: Hans, Wouter H, Boog

Voorin: Benny, Heerschop en Thijs

Wissels: Bugs, Jelle, Dijk en Rupen.

Scheidsrechter: E. Tigrinate.

Voor wie PH3 op de voet volgt, viel gelijk op dat er voorin veel snelheid aanwezig was. Dit werd dan ook optimaal benut aan de linkerkant. De rechtsback van Rigtersbleek moest al een aantal keer achter Thijs aan waardoor hij dacht; “ik geef hem wat ruimte als hij inzakt”. Dit kwam Rigtersbleek duur te staan, want Thijs maakte kort na elkaar 2 wereldgoals van 30 meter en schoot ze strak in de kruising (2-0). Dit overigens na uitstekend voorwerk van Jansen en Heerskop. Dit bleek voor de laatst genoemde ook gelijk de laatste actie. Hij kreeg na een half uur kramp. PH3 had de wedstrijd prima onder controle en de eerste biertjes werden al genuttigd op de bank. Toch kwam Bleek terug in de wedstrijd. Een afstandsschot van een meter of 20 was onze gelegenheidskeeper Bettus te machtig (2-1).

 

Rust.

 

In de 2e helft bracht trainer Koos gelijk 4 verse wissels. Jelle voor Boog, Dijk voor Heerschop, Rupen voor Benny en Bugs voor Joost. Daarnaast werd de blunder van Bettus ook fataal. Hij moest van positie wisselen met Jansen.

Deze vele wisselingen bracht PH niet veel goeds en vooral de beste voetballer van PH moest wennen aan zijn positie. 3 goals van zijn directe tegenstander en PH keek tegen een 2-4 achterstand aan. Helaas voor ons moest little er met een zware blessure af. Dit keer was het zijn kleine teen wat hem dwars zat. Benny kwam voor hem in het veld.

Dit bleek weer een gouden greep van Koos, want PH draaide de wedstrijd om in een 5-4 voorsprong. Dijk maakte uit een afgeslagen corner 3-4, Benny maakte na een schitterende steekbal van Hans 4-4 en Jelle maakte met een verwoestend afstandsschot 5-4 op aangeven van Benny. PH leek zodoende de wedstrijd nog naar zich toe te trekken, maar helaas moest onze sluitpost Jansen het veld verlaten met een blessure. Wonderbaarlijk genoeg was little hersteld van zijn teen blessure en kon hij plaats nemen in het doel. U raadt het al. Dit liep verkeerd af en Bleek maakte nog de 5-5.

De heer E. Tigrinate vond het mooi geweest en floot voor de laatste keer.

Wist u datjes

Opvallende aanwezige afgelopen donderdag en zaterdag was Ranu. Onze rechtsback, die de afgelopen tijd schitterde in afwezigheid, besloot donderdag om zijn tas weer te pakken en zaterdag te vergezellen in de kantine. De vraag is nu. Is hij weer back? of nog steeds een rechtsback? We wachten het af en houden u op de hoogte.

Afgelopen vrijdag was weer het jaarlijkse teamfeest van PH3 in Albergen.

Het Wiesnfest, wat altijd goed bezocht wordt door onze helden, liep weer uit tot een succes.

Hieronder enkele sfeerimpressies.

Afwezig op dit feest waren Dewi Periek en Vuller. Zij moesten meedoen bij PH2, die een belangrijk duel speelden voor lijfsbehoud. Laatst genoemde plaatste een foto op insta met een datenight. Dit werd snel opgemerkt in de tent en werd niet helemaal in goede aarde ontvangen.

Dat er na een raak de nodige fohnerij los komt bij sommige teamgenoten spreekt voor zich. Er wordt namelijk al gesproken over een stinkcontest met een graadmeter binnen het team. In de wandelgang gaat rond dat Jelle en Twan zich al hebben aangemeld.

Daarnaast willen we Hans en Trainer Koos feliciteren met hun verjaardagen. Zij zijn weer een jaartje ouder geworden. Vooral eerst genoemde lijkt dit nog al te vernemen. Gefeliciteerd mannen!

Vuller

Back To Top