PH 3 wint met dik gemak van FC Eibergen

Opstelling : Wouter, Dennis (45 Bossen), Hans , Boog , Heerschop (25 Jelle )

Gijs, Phillip (45 Vuller) , Bugs , Tom (45 Bettus) , de Lange (70 Joost) Dewi

Na een afwezigheid van een week van de limonchello liefhebbers Boog en Fred mochten we eindelijk weer voetballen tegen het rete slechte fc Eibergen.

Wij hadden de aftrap en gelijk schreeuwden de reserves uit onze dug-out: die keeper is geen keeper. Dat ging over de keeper van de tegenstander. Hij zag er ook niet uit als een echte keeper met kleding aan die zo uit de kringloopwinkel waren gekocht maar hij was niet de eerste die de fout in ging. Wij begonnen zelf ouderwets slecht aan de eerste helft, na nog geen 30 seconden lag de bal al weer achter Wouter 0-1. Toen klonk uit de dug-out van de tegensander een hard gelacht en de roep: “die keeper is geen keeper. Wouter die de afgelopen twee wedstrijden ook al niet had gekeept omdat hij te druk was met zn nieuwe liefde zat waarschijnlijk nog met zn gedachten bij haar twee ballen.

Na 5 minuten voetballen kregen wij een heerlijke hagelbui op de kop. Nu valt het nog mee voor mensen die haren hebben maar voor alle kale mensen bij ons uit het team incl Jelle en Bugs moet dit waarschijnlijk pijn hebben gedaan (zie foto).

Na 10 minuten voetballen kwamen we eindelijk bij de 16 van fc Eibergen, Phil mocht de eerste corner voor zich nemen. En daar was de keeper van fc Eibergen die geen keeper is, hij maakte een heerlijke bokje 1-1 .

7 minuten later kreeg de Lange het op de heupen door lekker te strooien met steekballen op Dewi , die de 2-1 en vlak daarna de 3-1 binnen stifte, daar zat de keeper trouwens ook lekker bij!

In de rust konden we weer even lekker opwarmen en dom lullen .

2e helft begon stukken beter hadden lekker de wind mee dus alle ballen diep op Dewi.

Na 20 min in de 2e helft kregen we weer een enorme hagelbui te verduren dat zelfs de scheids er even genoeg van had en een time out inlastte, alle kale mannen doken zo snel mogelijk in de dug out. Ik heb persoonlijk sommige mannen nog nooit zo hard zien rennen, Lange en Fred bijv . Fred zie je alleen zo hard rennen als er bier of limoncello in de aanbieding is en de Lange alleen als er weer wat moois bij intratuin te koop is .

De time out deed ons wel goed want daarna scoorde we aan de lopende band . Ik lette zelf niet meer zo goed op hoe alle doelpunten tot stand kwamen, ik was veel te druk met m’n schoonvader, over wanneer we weer een concert geven in limoncellocity. Mooie foto en goede reclame in het vorige verslag.

Bettus die al vanaf de f6 geen goal meer gemaakt heeft, laat staan drie in één wedstrijd, maakte er nu 3 de 4-1 ,6-1 penal en de 9-1. De 5-1 eigen goal ,7-1 onze skilder Bossen en de 8-1 Dewi die trouwens weer niet vervelend was! Slotakkoord was voor Eibergen die er toch nog 1 intikte. Al met al een simpele middag voor ph zaterdag 3 eindstand : 9-2

wist je datjes :

Prachtig nieuws deze week ,de lange wordt voor minimaal de derde keer vader. Hij onthulde dat hij de daad had verricht met het licht uit en dat hij en Liekegieee een jongetje verwachten. Direct werd er gespeculeerd over de naam van de derde telg van Patrick. Na Jazz en Lizz kan er zomaar Buzz, Snoozz of Koozz volgen. Ideeën graag mailen naar : callmedaddy@hotmail.com

Ruud Gasthuis aka de witte keniaan, heeft de marathon van rotterdam gelopen in een zeer nette tijd van 3:23:02! Jelle vond overigens de eerste 15 km van Ruud mee vallen hij liet weten dat die net iets achter zijn schema liep voor pr .

Twan besloot om de wedstrijd aan zich voorbij te laten gaan en voor zichzelf te gaan trainen. Nu vraag ik mij af wie zal er meer spierpijn hebben klaagspier Twan of de witte keniaan ?

Jelle die een mooi momentje in het veld had. Hij kwam namelijk zijn tweelingbroer tegen, de spits van Eibergen had ook een mooi rond balgje. Ze waren zo onder de indruk van elkaar dat ze besloten om geen hand te geven maar even balg tegen balg te doen!

Onze vlagger Fred die vond het niet verstandig om naar de bingo te gaan. Niet omdat die al 16 bier achter de kiezen had maar omdat hij niet tegen die stress kan om een paar nummers af te strepen. Hij hoopte nog wel een nummer met zn vrouw te maken maar nummertje 69 zat er helaas niet in voor hem.