skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
PH Almelo Bereidt Zich Voor Op Het Nieuwe Seizoen

PH Almelo bereidt zich voor op het nieuwe seizoen

Na de al eerder overeengekomen contractverlenging met onze hoofdtrainer Björn Hodes en de aanstelling van Recit Latul als trainer van ons 2e elftal zijn onlangs ook de trainersposities in de bovenbouw ingevuld. De TC heeft afgelopen weken veel tijd gestoken in het vinden van geschikte trainers.

Onze JO19-1 staat komend seizoen onder leiding van Bert Stokkingreef, Bert is een bekende binnen PH en beschikt over ruime ervaring in zowel het senioren- als junioren voetbal. De functie van Technisch Jeugd Coördinator wordt met ingang van komend seizoen niet meer ingevuld door Bert Stokkingreef, begin dit jaar heeft Bert bij de TC aangegeven deze functie vanwege tijdgebrek niet langer in te kunnen vullen.

Onze JO17-1 staat in het seizoen 2020-2021 onder leiding van Peter Noordegraaf uit Den Ham, Peter is 26 jaar oud en heeft bij VV Den Ham meerdere jaren selectievoetbal gespeeld. Peter is een jonge, enthousiaste trainer en heeft ruime ervaring in het trainen van jeugdteams.

Voor JO15-1 heeft de TC overeenstemming bereikt met Erik Kremer uit Almelo, Erik is 52 jaar oud en heeft als trainer ervaring op gedaan bij Luctor et Emergo en Saasveldia. Zowel Peter als Erik beschikken over het UEFA-C diploma.

Tenslotte zijn zowel de TC als het bestuur verheugd te kunnen melden dat Anne de Jong met ingang van komend seizoen de functie van Technisch Jeugd Coördinator gaat invullen. De 52 jarige Anne is momenteel nog hoofdtrainer bij Wilhelminaschool en heeft in de regio meerdere 1e elftallen getraind.

Voor velen binnen PH zal Anne geen onbekende zijn, zijn beide zoons hebben bij PH gespeeld en Anne heeft in het recente verleden diverse jeugdteams getraind bij onze vereniging.

Langs deze weg wensen wij Bert, Peter, Erik en Anne alvast veel plezier en succes toe in hun nieuwe functies.

In de komende edities van de Geelvink zullen zij zich ongetwijfeld nader aan u voorstellen

Back To Top