skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
PH Heeft Wat Goed Te Maken Tegen VSCO’61

PH heeft wat goed te maken tegen VSCO’61

Nadat alle teams in de competitie elkaar één keer hebben getroffen neemt PH het zaterdag voor de tweede keer op tegen VSCO’61 uit Oosterwolde. In de eerste speelronde van de competitie, wat tevens de eerste wedstrijd ooit was voor PH in de 2e klasse zaterdag, hield PH (slechts) één punt over terwijl het ook zo maar in de laatste minuut had kunnen verliezen. PH heeft dus wat goed te maken tegen VSCO’61 en zal moeten strijden voor drie punten.

 

Op de helft van de competitie staat VSCO’61 er alles behalve goed voor. De ploeg van trainer Bülent Akar staat namelijk op de voorlaatste plaats wat aan het eind van het seizoen degradatie(voetbal) betekent. In de dertien gespeelde wedstrijden behaalde VSCO’61 twaalf punten met een doelsaldo van 19-25. Gezien de positie van VSCO’61 op de ranglijst krijgt het weinig doelpunten tegen maar scoort het daarentegen ook niet veel. PH kan dus een verdedigende organisatie verwachten met weinig voetbal waarin de ruimtes klein zullen zijn.

 

PH begon 2020 nog goed maar vorige week zaterdag ging het met 1-0 ten onder tegen Den Ham. Hierdoor moest PH plek 6 afstaan aan datzelfde Den Ham en voelt het nog steeds de hete adem in de nek van de onderste regionen. Drie punten zijn daarom zeer welkom om aansluiting te houden bij de top en afstand te houden van de onderste helft van de ranglijst. Wederom wordt naast goed voetbal ook strijd en inzet verwacht tegen het stugge VSCO’61.

 

De trainingsweek van PH was niet optimaal. De dinsdagtraining werd slechts met elf selectiespelers afgerond waarbij er totaal geen inzet was en de frustratie onderling groot was. Een training die er eenmaal per seizoen wel bij zit concludeerde Sander Bekhuis achteraf. De donderdagtraining was een stuk beter. En bijna complete groep werkte vele korte en scherpe partijvormen of waarbij omschakelmomenten cruciaal waren. Hierbij probeerde trainer Bjorn Hodes de selectie weer op scherp te zetten, met succes!

 

Komende wedstrijd is het weer keuzes geblazen voor de technische staf voor PH. Houdt het vast aan de 5-3-2 formatie waarbij achterin meer zekerheid wordt ingebouwd maar voorin tot minder kansen komt, of kiest het weer voor de vertrouwde 4-3-3 formatie. Benieuwd welke elf namen in welke formatie trainer Bjorn Hodes aan de aftrap laat verschijnen? De wedstrijd VSCO’61 – PH staat onder leiding van scheidsrechter J. Van Dijk en wordt op 14;30 afgetrapt op Sportpark de Heughte in Oosterwolde.

Back To Top