Ph Logo Def

PH JO19-1 verliest van ATC in slotminuten

We speelden vandaag tegen ATC die 2 punten boven ons stonden, het leek dus een interessante wedstrijd te worden en dat is gebleken!

Onze warming up was erg matig maar dat betekende niet dat we ook de wedstrijd slecht begonnen. In het begin was het voor beide teams even zoeken en na een fout op het middenveld van ATC kreeg Rick de bal die hij mooi meenam en over de keeper heen schoot, 0-1! We gingen de rust in met een goed gevoel. In de eerste helft waren er op de goal na wat kansen over en weer maar waren we zeker niet minder dan ATC.

Kort na de rust onderschepte Stijn de bal op het middenveld en na een rush vanaf de middenlijn scoorde hij de 0-2! Een ongekende luxe voor ons.

ATC begon wat meer te aanvallen en na een minuut of 60 werd het 1-2 door een mooi afstandsschot. Kort hierna werd het ook 2-2.

Het leek heel lang af te stevenen op een gelijk spel maar in de laatste minuten van de wedstrijd werd een bal van richting veranderd waardoor Dyon op het verkeerde been werd gezet en de bal in de goal rolde. 3-2. Dit was tevens de eindstand.

Ondanks dat we gevochten hebben voor het gelijke spel, helaas weer geen punten. Zaterdag spelen we in Twello tegen Voorwaarts, die evenveel punten als wij hebben. Volle bak dus!