Ph Logo Def

PH legt trainers voor o19-1 en o17-1 vast

PH is de afgelopen periode druk geweest met het invullen voor het sporttechnische kader van onze selectieteams voor het voetbalseizoen 2018-2019 en is erg blij dat het voor de twee oudste leeftijdscategorieën een (nieuwe) hoofdtrainer heeft aan weten te stellen.

Recit Latul, momenteel hoofdtrainer PH o17-1 en voormalig assistent trainer o19-1, krijgt volgend seizoen de leiding over de o19-1 groep. Recit is geen onbekende met deze leeftijdscategorie gezien zijn ervaringen als assistent trainer tijdens zijn opleiding voor trainer/coach III. Recit heeft een rijk verleden als actief voetballer bij onder andere de Almelose trots Heracles Almelo en heeft zich de laatste jaren in positieve zin laten gelden binnen onze jeugdafdeling.

Wesley Westenberg gaat de positie van hoofdtrainer o17-1 op zich nemen. Wesley is de afgelopen 10 jaar trainer geweest bij gerenommeerde clubs als Oranje Nassau en SVZW. Hier trainde hij verschillende eerste jeugdselectieteams (waaronder de o17-1) en was betrokken bij de techniektraining van de jongere voetballertjes. Voor hem was het tijd om na een mooie periode bij Oranje Nassau en de Wierdenaren een volgende stap te maken in zijn carrière en in de PH-keuken te kijken.