skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
PH Maakt Nog Kleine Kans Op Volgende Ronde Beker

PH maakt nog kleine kans op volgende ronde beker

In de derde en laatste poulewedstrijd in de beker is statistisch gezien nog niks beslist. Alle vier de ploegen maken nog aanspraak om door te gaan naar de knock-outfase. Voor PH betekent dat het met ruime cijfers moet afrekenen van Bon Boys en dat Voorwaarts Twello haar ‘morele plicht’ moet doen en als groepswinnaar de poulefase afsluit.

Bon Boys is dus zaterdag de tegenstander van PH. Bon Boys, in competitieverband uitkomend in de 2e klasse J, heeft samen met Voorwaarts Twello de beste papieren om door te gaan naar de volgende ronde. Vorige week ging Bon Boys, net als PH, ten onder tegen Voorwaarts Twello. Daarentegen wist Bon Boys wel te winnen van Vorden waar PH tegen een nederlaag aanliep. Daarmee is Voorwaarts Twello de koploper met zes punten, delen Bon Boys en Vorden de tweede plek met drie punten en staat PH nog puntloos onderaan.

De trainingsweek van PH bestond uit een oefenwedstrijd op de dinsdagavond en een veldtraining op de donderdagavond. Afgelopen dinsdag speelde PH een oefenwedstrijd tegen zondag tweedeklasser BWO uit Hengelo. Ruim 75 minuten had PH overwicht op de wedstrijd wat resulteerde een 1-3 voorsprong. Helaas was al het harde werken voor niets in ging PH in de slotminuten met een 4-3 nederlaag van het veld. Desalniettemin kan PH verder bouwen op de eerste helft die het speelde waarin de ploeg in een compacte situatie controle had over de wedstrijd. De donderdagtraining was een tactische training waarin de voet iets van het gaspedaal werd afgehaald aangezien PH drie wedstrijden in een week tijd speelt en de competitie volgende week weer begint.

Zaterdag kan trainer Hodes niet beschikken over Dijkers die nog steeds kampt met een blessure aan zijn gehele rechterbeen en maken daarnaast Droste, Nijhof en Bruns minuten in het tweede elftal waarna zij zullen aansluiten. Benieuwd welke elf namen Hodes aan de aftrap laat verschijnen? De wedstrijd PH – Bon Boys staat onder leiding van Dhr. W.B. de Jong en wordt om 17;00 afgetrapt op Sportpark de Veenelanden door Pupil van de week Twan Haghuis.

Back To Top