IMG 2375

PH MO 19 KOMEN ER HARD ACHTER, DAT ZE TOCH GELIJK HADDEN NA EEN 1-12 VERLIES!!!

Toen we een beetje vertekend 2e werden in de 2e klasse, wisten we dat we niks te zoeken hadden in de 1e klasse.
We hebben toen ook meteen bezwaar aangetekend, toen we hoorde dat de KNVB, in al hun wijsheid ons hadden ingedeeld in de 1e klasse.
Maar zoals meestal kijk de KNVB alleen maar naar de cijfers, en niet naar de mensen, dus werden we ingedeeld in de 1e klasse.
Maar zoals echte PH,ers, pakken we de handschoen op, maar deze in wedstrijd waren we kansloos, net zoals tegen de tukkers.
In 10 minuten tijd stonden we al 0-3 achter, en waren we alleen bezig om de storm door te zitten, de meiden van Achilles schoten van wel 30 meter in de kruising van ons doel, en alleen daaraan kan je wel zien dat de tegenstander, fysiek een stuk sterker is.
Na de 0-10 gingen we een andere systeem spelen om niet met 0-20 te verliezen, dus een versterkend defensie, nu waren er ook wel de spelers, die normaal het elftal van ons dragen bedroefend uit vorm, maar geloof me of waren ze in hun beste vorm hadden we dit niet kunnen winnen, maar in dit systeem komen we niet meer voor de tegenstanders zijn goal, alleen via een counter.
Na 0-12 waren de Achilles meiden moe en konden we via de mooie messcherper counter, de ere treffer maken 1-12.
En dit is gewoon een voorteken van het rest van het seizoen ben ik bang, maar we zullen in elke wedstrijd tot de laatste snik vechten.
En ohja KNVB bedankt voor het voortschrijdend inzicht, om het seizoen wéér te verknallen
Een trotse leider