skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
PH Ontvangt Be Quick’28

PH ontvangt Be Quick’28

PH ontvangt in de vijfde wedstrijd van de competitie Be Quick’28 uit Zwolle. Waar in de jeugdelftallen de ploegen elkaar al meermaals tegenkwamen is de hoofdmacht van Be Quick’28 een onbekende voor PH. Voor beide ploegen telt maar één ding aanstaande zaterdag: winst. De winst voor beide ploegen is hard nodig wil het aansluiting houden met de bovenste helft van de competitie.

Be Quick’28 is voor een aantal jongens uit de selectie van Bjorn Hodes geen onbekende ploeg. In de, toentertijd, C1, B1 en A1 kwamen de ploegen op divisieniveau elkaar al meermaals tegen. De hoofdmacht van Be Quick’28 speelde na de millenniumwisseling jarenlang in de hoofdklasse. De laatste jaren is Be Quick’28 een stabiele 2e klasser met een enkele uitstap naar de 1e klasse. Dat er kwaliteit aanwezig is bij de club uit Zwolle moge duidelijk zijn.

Be Quick’28 is net als PH wisselvallig begonnen aan de competitie. De ploeg verloor de eerste competitiewedstrijd, won de tweede competitiewedstrijd en de afgelopen twee wedstrijden speelden zij gelijk. Met vijf punten en een doelsaldo van +2 bezit Be Quick’28 momenteel de 7e plaats in de 2e klasse H. Dat is slechts één punt meer dan de mannen uit Almelo, een wedstrijd waarbij het aanhaken of afhaken wordt voorlopig.

Tijdens de trainingsweek werd de selectie dinsdags in tweeën gesplist. De jonge jongens mochten aantreden in de Beltona beloftencompetitie waarin zij met 3-2 verloren van Victoria’28. De oudere garde werkte met een aantal man een korte maar intensieve training af wat voornamelijk in het teken stond van omschakeling. De donderdagtraining kwam de selectie weer bij een en werd een training afgewerkt als voorbereiding op de wedstrijd tegen Be Quick’28.

Trainer Bjorn Hodes heeft in nog geen enkele competitiewedstrijd met dezelfde elf namen aan de aftrap gestaan wat mede komt door kleine blessuregevallen binnen de selectie. Benieuwd welke elf namen zaterdag aan de aftrap staan? De wedstrijd PH – Be Quick’28 begint om 15;00 op sportpark de Veenelanden. Scheidsrechter deze middag is de Heer B. Kaya en de wedstrijd wordt afgetrapt door pupil van de week Sill Bosch van Jo-8 1.

Back To Top