skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
PH Ontvangt Sparta Enschede

PH ontvangt Sparta Enschede

 

Aanstaande zaterdag neemt PH het op tegen Sparta uit Enschede. Wederom een wedstrijd voor PH om (eindelijk) aansluiting te vinden met de middenmoot wat vooralsnog dicht bij elkaar staat.

Sparta Enschede beschikt momenteel de derde plaatst in de 2e klasse H. In de zes gespeelde wedstrijden behaalde de ploeg 12 punten met een doelsaldo van +9. Opvallend is dat de ploeg van trainer Jeroen Niks nog geen enkele wedstrijd verloor deze competitie.

PH is deze competitie nog zeer wisselvallig en bezit momenteel de 13e plaats in de 2e klasse H en kan de punten dus goed gebruiken. Een 13e plaats betekent ook degradatievoetbal wat PH natuurlijk wil vermijden na twee kampioenschappen op rij. Waar Sparta Enschede nog geen competitieduel verloor, is PH sinds de overstap naar het zaterdagvoetbal alle competitiewedstrijden in eigen huis nog ongeslagen geweest. Een geweldige reeks die PH wil voortzetten tegen de Sparta Enschede.

Over de trainingsweek van PH is weinig bijzonders te melden. De dinsdag en donderdagtraining stonden voornamelijk in het teken van positiespellen en partijvormen.

Trainer Bjorn Hodes kan bijna weer beschikken over een fitte selectie. Alleen Arthur Provoost en Hugo Seckel zijn nog geblesseerd maar keerde Sander Bekhuis weer terug op het trainingsveld. Benieuwd welke elf namen Hodes zaterdag het veld in stuurt? De wedstrijd PH – Sparta Enschede begint om 15;00 op sportpark de Veenelanden, staat onder leiding van Dhr. M.A. Spoon en wordt afgetrapt door pupil van de week Destiny Beunk van JO9-4.

Back To Top