skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
PH Ontvangt Voormalig Club Van Trainer Hodes

PH ontvangt voormalig club van Trainer Hodes

Zaterdag ontvang PH op Sportpark de Veenelanden ASC’62 uit Dalfsen. De voormalige club van Bjorn Hodes kan zijn draai nog niet vinden dit seizoen en staat momenteel onderaan in de 2e klasse H. PH daarentegen heeft de afgelopen twee competitiewedstrijden om te weten zetten in een winstpartij en wil deze lijn graag tegen ASC’62 doorzetten.

 ASC’62 is voor PH een onbekende tegenstander alleen trainer Hodes heeft een verleden met de club, hij was in het seizoen 2018 – 2019 hoofdtrainer van het vlaggenschip en eindigde dat seizoen op een keurige 9e plaats. De club uit Dalfsen is sinds het seizoen 2009 – 2010 niet meer weg te denken uit de 2e klasse H dus komt PH een ervaren tegenstander tegen die lastig zal zijn te verslaan en zeker niet moet worden onderschat. Zoals eerder vermeld bezit ASC’62 momenteel de laatste plaats in de 2e klasse H. Het team van trainer Piet de Jong wist in negen competitiewedstrijden slechts, één keer te winnen, speelde het één keer gelijk en verloor de overige zeven wedstrijden. Deze resultaten zijn goed voor vier punten en een doelsaldo van 12-31.

PH heeft de weg naar boven ingeslagen. Nadat twee weken geleden, met de nodige moeite, Owios werd verslagen pakte het afgelopen zaterdag drie zeer verdiende punten tegen voormalig koploper WVF. PH staat momenteel op de 10e plaats en verzamelde in negen wedstrijden elf punten door drie keer te winnen, twee keer gelijk te spelen en vier keer te verliezen. Om aansluiting te houden bij de middenmoot moet PH zaterdag de drie punten in Almelo houden.

De trainingsweek van de Almeloërs was voor, voornamelijk de jonge garde, een pitte week. Naast de dinsdag- en donderdagtraining gingen een aantal jongens woensdagavond op bezoek bij HSC’21 voor de beloftencompetitie. Daarin werden zij helaas met 6-2 verslagen. De trainingsweek van PH stond voornamelijk in het teken van ‘packing’ (mocht u niet weten wat dit inhoudt kunt u hiervoor Guy van Straaten benaderen, hij kan dit namelijk haarfijn uitleggen). Packing zal aanstaande zaterdag nodig zijn om het compact en gedisciplineerde ASC’62 kapot te spelen.

Sinds lange tijd is de ziekenboeg leeg bij PH, daarom vond keeper Dyon Esink het nodig om niet op de bal te duiken maar op zijn heup om zo weer gebleseerd te raken. Mart Bekhuis daarentegen vloog voor een weekje naar Engeland zodat hij tijdens de trainingen niet geblesseerd kon raken. Een verstandige keuze laten we maar zeggen. Trainer Bjorn Hodes kan zaterdag  dus beschikken over een achttienkoppige selectie. Benieuwd welke elf namen zaterdag aan de aftrap staan? De wedstrijd PH – ASC’62 start om 15;00, staat onder leiding van Dhr. R. Jonker en wordt afgetrapt door pupil van de week Jill Kappert van JO8-1.

PS.

Zaterdag na de wedstrijd begint de TOTO-13 van PH1. Voor €2 kunt u een toto-formulier krijgen bij de één van de selectiespelers van PH1, daarbij gaat 1€ in de spelerspot van PH1 en wordt het overige bedrag uitgekeerd aan de winnaar(s). Mocht u interesse hebben en al vast willen inlezen voor de eerste ronde, zie hiervoor de bijgevoegde afbeelding met de toto 13 speelronde 1!

 

 

 

 

Daarnaast is er na de wedstrijd PH – ASC’62 weer een Rad van Fortuin. Een compleet nieuw rad, speciaal gemaakt in de prachtige kleuren geel zwart van PH Almelo. Dus bij deze presenteert PH het Rad van PHortuin. Omdat het de eerste keer wordt dat WILL – I – AM een paar keer aan het Rad van Phortuin slingert en Mastercaller Peter Rewinkel de nummers omroept  zijn  er weergaloze prijzen te winnen deze editie. Lootjes zijn te koop in de rust en na de wedstrijd in de kantine. Komt allen, win allen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Back To Top