skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
PH Oranjefestival

PH Oranjefestival

Afgelopen zaterdag (27-3) hebben we het Oranje Festival bij PH Almelo georganiseerd. Ruim 140(!) aanmeldingen van leden/niet-leden tussen 5 en 12 jaar die zaterdagochtend hebben gevoetbald als een echte Oranje-international. Een mooie activiteit wat plaats kon vinden in deze nog steeds amateurvoetbal-loze tijd.

In de trainingsweek voorafgaand aan zaterdag hebben alle jeugdteams spandoeken gemaakt met daarop hun aanmoedigingen richting het Nederlands Elftal en de Oranje-leeuwinnen. Zie foto’s voor een sfeerimpressie (onderstaande link).

Ondanks het wat mindere weer werd het een zeer geslaagde ochtend mede dankzij alle vrijwilligers die voor de kids klaar stonden deze ochtend. Mocht je het leuk vinden om ook een keer te helpen bij de activiteiten die georganiseerd worden voor de jeugd, mag je dat laten weten via een trainer of coördinator. Het klinkt altijd erg cliché maar zonder jullie hulp hadden we lang niet zoveel kunnen organiseren voor de kinderen

Een korte vermelding voor de niet-leden: mocht je het voetbal superleuk vinden en graag bij PH willen komen voetballen dan kan je een aanmeldformulier vinden op de website. Een mailtje naar aanmelden@phalmelo.nl is ook voldoende om in contact te komen met de coördinatoren!

Wat doen we de aankomende weken?

Het is elke persconferentie maar weer afwachten of er maatregelen versoepeld worden. Helaas worden de reguliere competities dit voetbalseizoen niet meer afgemaakt. Het alternatief hiervoor is de Regio Cup. De naam zegt het al, een ‘verkorte’ competitie met verenigingen rondom PH. Voor deze competitie is elk team ingeschreven op het niveau waar zij ook begin dit seizoen in voetbalden. De startdatum van de Regio Cup is helaas nog niet bekend. Onze verwachting is begin mei maar helaas zijn onze verwachtingen vaker niet uitgekomen.

Mochten bovenstaande ontwikkelingen tóch niet plaatsvinden dan gaan wij zoals jullie van ons gewend zijn opzoek naar alternatieven om de kinderen aan het voetballen te houden.

De link met foto’s: https://nis.nikonimagespace.com/html/guest/nl/index.html?g=lN8-iSNKPKpmQbX86VJ1Q9Oo6Mx1dq_AQ8SiOKKSyYhDicYUDzCqkSRBZe_-cmYWPh-EkAJcl3_eAulR5fxERg&r=0#grid

Back To Top