skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
PH Uit Naar IJVV In Laatste Wedstrijd Van 2019

PH uit naar IJVV in laatste wedstrijd van 2019

Zaterdag gaat PH op bezoek bij IJVV voor de laatste competitiewedstrijd van 2019. De laatste maar ook tevens verste uitwedstrijd van het seizoen, PH moet namelijk ruim 150 km in totaal afleggen naar IJsselmuiden om te proberen het seizoen af te sluiten met drie punten.

IJVV, opgericht op 3 juli 1945 en sinds de jaren 80 speelt het haar wedstrijden op sportcomplex Den Uithoek. Tot op heden is Sportpark Den Uithoek een plek waar voetballiefhebbers elkaar treffen, zo ook aanstaande zaterdag. Inmiddels kent IJVV ruim achthonderd leden en groeit het nog steeds als vereniging.

Het team van trainer Eduard Lindeboom staat momenteel op een 7e plaats in de 2e klasse H. In de tot nu toe elf gespeelde wedstrijden behaalde IJVV 14 punten, het won en verloor drie maal en speelde daarnaast vijf keer gelijk met een doelsaldo van 17-17. PH, dat op de 9e plaats staat, haalde evenveel punten als IJVV. Omdat de verschillen nog steeds klein zijn in de 2e klasse H kan de winnaar van zaterdag aansluiting krijgen met de bovenste helft van de ranglijst, een belangrijke wedstrijd zo vlak voor de winterstop!

In de laatste trainingsweek van dit jaar zette trainer Bjorn Hodes zijn selectie nog een maal op scherp. Tijdens de trainingen kwamen veel omschakelmomenten voorbij en was tijdens de partijvormen maar één taak van belang: continu druk houden op de bal.

Het heeft even geduurd maar trainer Bjorn Hodes kan eindelijk beschikken over een volledig fitte selectie. Rick Olde Olthof keerde terug van zijn blessure, Alain Ramic heeft zijn schorsing uitgezeten en omdat de operatie van Sam Hesselink niet door ging deze week is de selectie compleet. Stelt Bjorn Hodes na de zwaarbevochten overwinning van vorige week dezelfde elf namen op? Of kiest hij voor verandering? De wedstrijd IJVV – PH begint zaterdag om 14;30 op Sportpark Den Uithoek en staat onder leiding van Dhr. B.J. Steinhauser.

Toto 13

De eerste editie van toto 13 is succesvol afgesloten. Waar iedereen had verwacht dat meestergokkers Guy ‘Gait’ van Straaten of Armen ‘Avedisian’ van Buren er met de winst vandoor zouden gaan was het toch echt Sander Bekhuis die met 8 uit 13 de meeste wedstrijden goed had gegokt (zie bijgevoegde foto).

 

Namens PH 1 willen wij iedereen bedanken voor het meespelen met toto 13. De succesvolle 1e editie wordt voortgezet in 2020.

Back To Top