skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
PH Uit Naar Owios

PH uit naar Owios

Op speeldag 8 van de 2e klasse H gaat PH op bezoek bij Owios uit Oldebroek. De club uit Oldebroek is voor de mannen uit Almelo een totaal onbekende tegenstander.  Desalniettemin zal PH vol aan de bak moeten om drie punten mee huiswaarts te nemen gezien de stand op de ranglijst.

 Zoals gezegd, Owios is totaal een onbekende voor PH. Owios, wat staat voor OverWinnen Is Ons Streven is opgericht op 25 september 1925. Owios is de afgelopen jaren een vaste klant in de 2e klasse en eindigde vaak in de middenmoot. Dit gebeurde in 2e klasse G. Dit jaar speelt Owios in een andere omgeving, namelijk de 2e klasse H, maar ook in deze klasse wil de ploeg een plek in de middenmoot afdwingen.

Owios bezit momenteel de 11e plaats in de competitie en behaalde tot nu toe zes punten met een doelsaldo van -7. Bij de Owios is het alles of niets in de beginfase van de competitie. De ploeg uit Oldenbroek wist namelijk twee keer te winnen, verloor vijf wedstrijden en speelde nog geen enkele wedstrijd gelijk.

Bij PH gaat het nog niet zoals gehoopt aangezien het momenteel de voorlaatste plaats bezit in de competitie. Waar de trein in de 4e en 3e klasse doordenderde is deze in de 2e klasse piepend tot stilstand gekomen. De tijd van (makkelijk) winnen  is voorbij. Dat er (voetballende) kwaliteit aanwezig is bij de ploeg moge duidelijk zijn. Maar niet alleen kwaliteit is nodig in deze klasse. In deze klasse moet kwaliteit gepaard gaan met beleving en strijd, alleen zo kan PH de punten pakken en de weg naar boven vinden.

PH heeft in het begin van de competitie nog geen enkele wedstrijd in dezelfde samenstelling aan de aftrap gestaan. Dit komt mede door de kleine blessure gevallen binnen de selectie. Toch leek het erop dat de gehele selectie weer fit was maar viel aanvaller Rick Droste deze week uit met een liesblessure waar Hugo en Arthur weer volledig waren aangesloten. Benieuwd welke elf namen trainer Bjorn Hodes zaterdag aan de aftrap laat verschijnen? De wedstrijd Owios – PH staat onder leiding van Dhr. S. Smit en wordt om 14;30 uur afgetrapt op Sportpark Bovenmolen.

Back To Top