skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
PH Wil Goede Lijn Doortrekken

PH wil goede lijn doortrekken

Afgelopen zaterdag was het dan ‘eindelijk’ zover: de eerste punten van het seizoen. In eigen huis wist PH, na een spannende en enerverende slotfase, de volle buit te pakken. WVF werd met 1-0 verslagen en zodoende houdt PH aansluiting met de middenmoot. Deze lijn wil PH zaterdag doortrekken tegen IJVV uit IJsselmuiden.

 

IJVV bezit momenteel de tweede plaats in de 2e klasse H. Daarmee is het uitstekend begonnen aan de competitie en moet het alleen nog Quick’20 voor zich dulden. In de vier gespeeld wedstrijden voetbalde de ploeg van trainer Emiel Diender tien punten bij elkaar en ging nog geen wedstrijd verloren. De laatste wedstrijd die IJVV speelde werd in IJsselmuiden een waar doelpuntenfestijn. Thuis wist het namelijk met 5-3 te winnen van ASC;62.

 

Ook deze week speelt PH tegen een ploeg dat het nog maar één keer is tegenkomen in de drie seizoenen dat het actief is in de 2e klasse H. Die ene wedstrijd zal men niet snel vergeten: nadat de stand 2-2 was geworden en IJVV al geruime tijd met 10 man speelde werd de wedstrijd gestaakt. Reden van staking was nachtblindheid bij een aantal spelers van IJVV nadat de lampen waren uitgevallen terwijl we midden op de middag aan het voetballen waren. In de resterende twintig minuten die op een andere dag werden uitgespeeld wist PH alsnog de volle buit te pakken en met 3-2 te winnen.

 

De trainingsweek van PH was deze week een groot verschil met vorige week. Waar vorige week de intensiteit hoog en lag en gedurende de trainingen iedereen vol gas ging, lag deze week meer de focus op het tactische gedeelte. Een combinatie van beide facetten moet deze week de sleutel worden voor opnieuw een overwinning voor PH.

 

Zaterdag kan Trainer Bjorn Hodes beschikken over een vijftienkoppige selectie. Deze maal kan het niet beschikken over Droste en Veurink. Met de afwezigheid van Droste, die vorige week de enige goal maakte, komt er een plekje vrij in de voorhoede. Benieuwd wie zijn plek in neemt naast de overige tien spelers? De wedstrijd PH – IJVV wordt om 14.30 afgetrapt op Sportpark de Veenelanden. Scheidsrechter deze middag is Dhr. S. Smit. Deze week geen pupil van de week na het succes van Jorn Nijhof maar een heus elftal, namelijk JO9-2.

 

 

 

Back To Top