skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
PH Wint Weer! Maar Bugs Verliest Wel Z’n Haar

PH wint weer! Maar Bugs verliest wel z’n haar

Vandaag hadden we alweer de ene laatste wedstrijd van het seizoen. We moesten aantreden tegen de nummer 3. Op papier een mooie wedstrijd waar alle ingrediënten voor aanwezig waren. We speelden op een super mooi gras matje waar de terrein meester van de Kuip trots op zou zijn. Veel publiek en een lekker weertje. Dus kon er weinig misgaan.

 

Trainer Koos. Stuurde de volgende 11 mannen het veld in.

Perieki , Potijki, Rudi, Dijki , 45(Yoricki ), Sjupani

Bugs, Twanni, Nicki,45(Philipi )

Tommi, B Brami, 60( T Brami ) Booggi , 60( Benni)

 

We zaten meteen lekker in de wedstrijd maar toch was het Hsc die de 1ste kans kreeg na een schwalbe van Rudi kon de spits alleen op Perieki af maar die had een prima redding in huis. Na opnieuw een prima aanval over links kwam de bal bij Booggi die de bal prima voor gaf op Bart die wel raad wist met dit kansje 0-1. Toch konden we niet lang genieten van deze voorsprong na 3 bokjes op een rij van Perieki. Eerst over de bal heen te stappen, maar die bleef helaas in het veld voor hem toen de bal tot corner verwerken en bij de corner totaal mis te tasten werd het 1-1. Maar ondanks de tegentreffer bleven we de betere ploeg en dit resulteerde dan ook weer snel in de 1-2 na een prima bal van de beste speler van PH( of hij raakte hem misschien niet goed )kwam de bal bij Bart die om de keeper heen ging en zo het netje weer wist te vinden.

Rust

Perieki moest z’n plek afstaan aan Twanni. ( Wat ook terecht was na zo bokje ) verder moesten Vuller en Dijki het veld ruimen voor Yoricki en Philipi. Met Twanni in de goal dachten we dat het ons iets beter af zou gaan maar niets bleek minder waar. Een zielig rolletje van 20 meter die een keepertje van de E nog had tegen kunnen houden dacht ons Twanni zo uit te laten rollen maar hij rolde zo regel recht het goal in 2-2. Dus konden we weer opnieuw beginnen. Na een individuele actie van wie anders dan de irritantste man van PH ( zoals de tegenstander zei ) kwamen we weer op voorsprong 2-3. Dit bleek de nekslag voor Hsc. In de 60 minuut kwamen de ervaren Thijssi en Benni in het veld voor Bart en Booggi. ( die de rest van de energie ergens anders in wou steken ). Er gebeurde verder niet veel meer iedereen vond het mooi geweest. Alleen dat Tommi op aangeven van Pre Pre assist de 2-4 nog kon binnen schuiven. Daarna was het mooi geweest en blies de scheids voor het einde van de wedstrijd.

Wist u Datjes

Wutru kon helaas niet bij de wedstrijd aanwezig zijn omdat hij midden in de eindexamens van de middelbare school zit. Omdanks dit slappe excuus wensen we hem namens zat 3 toch veel succes.

Bossoa dacht voor dat die van huis ging genoeg lucht in de autoband te hebben. Helaas voor hem bleek dit op de terugweg toch niet genoeg. Mocht u dus een probleem met de banden hebben dan weet u bij wie u moet wezen.

Onze Twan, onder andere bekend als ‘Mas’ van Massis Grill, omdat hij wel van een shoarmaatje houdt, heeft weer van zich doen spreken. Hij had het rijk afgelopen weekend voor zichzelf. Nu stond hij voor een lastige keus, vrijdag en zaterdagn koken of bestellen? U zult het niet verwachten, maar na een weloverwogen keuze ging hij voor een back-to-back bestelling bij 1 van zijn geliefde shoarmaketen. Zondag werden de restjes als ontbijt genuttigd. De avond werd er gewoon weer besteld, maar dit keer een gyrospizza voor de variatie.

Dan nog een feestelijke afsluiting is dat J Brama maandag het huwelijks bootje is ingestapt met z’n Braziliaanse schoonheid. Namens zaterdag 3 wensen we hem alle geluk toe.

Benni

Back To Top