skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
PH Wint Zoals Verwacht En Marcel Speelt 90(!) Minuten.

PH wint zoals verwacht en Marcel speelt 90(!) minuten.

Nu de interlandweek weer voorbij is zijn ook alle vedettes teruggekeerd bij het sterrenensemble van trainer Koos van Duiven. De één speelde een aardig pot in Malaga en opende daar tevens een 5de vestiging van bierbrouwerij Periek Raakfabriek, onze aanvoerder ging iets verder weg en ging op bezoek bij z’n schoonmoeder in de VS en Boog liet de boel de boel en vertrok met zijn schatje richting Italië. Zoals Boog deze mini vakantie zelf omschreef “lekker 5 dag’n neuk’n”.

Enfin. Terug naar waar het allemaal om gaat namelijk de wedstrijd PH3 – Sparta Enschede 3. Een topper kan je het natuurlijk niet noemen want daar is de tegenstander natuurlijk veel te beperkt voor. Wel dacht Sparta E. hier voor een stunt te kunnen zorgen gezien de warming up, het aantal ballen en pionnen die ze mee hadden genomen vanuit Enske.

PH3 had zoals altijd haar standaard warming up. Dan weet u, als vaste lezers, wel wat dat inhield. Echter moest PH3 met een tegenslag omgaan voordat de wedstrijd überhaupt begon. Scheidsrechter A.Tafas was wel op tijd maar toch weer niet. (Ik hoor u overigens direct denken dat is toch een oom van Rupen? Dat klopt inderdaad.)

We stonden klaar om te beginnen maar Meneer Tafas ging weer naar huis en kwam vervolgens 15 min later terug. Daarna liep hij weer naar de kleedkamer en kwam weer terug. Toen begonnen we toch maar met de wedstrijd maar toen kwam één van zijn vrouwen een tasje brengen. En toch maar zijn eigen fluitje (blaast toch fijner gaf hij aan) en daarna begonnen we.

Snapt u het nog? Nou wij in ieder geval niet. Het team van koos was hierdoor behoorlijk van slag. Vooral ons centrale duo was compleet de weg kwijt. Dennis en Jelle stonden centraal. Ik hoor u wederom denken: Je zet toch Peppi en Kokkie niet samen in de verdediging? (!) Dat klopt ook maar Trainer Koos probeert zichzelf natuurlijk ook te evolueren als trainer. Dit gaat met vallen en opstaan kan ik u vertellen.

Voor de volledigheid De Opstelling:

Wouter, Bake, Benny, Jelle, Mas, Bossen, Bugs, Bettus ,Pipo, Chef, Gijs.

Zoals u bovenstaand heeft kunnen lezen stonden we vrij snel 1-0 achter door een fout van Jelle. Ik kan u verklappen dat dit niet zijn enige fout was.

Nadat Dewi in de 16 gehaakt werd mocht Bettus van 11 meter aanleggen. De bal was nét iets te zacht om de keeper te verrassen. Stand bleef 1-0. Dit was tevens de ruststand.

Na rust kwam PH beter aan het voetballen. Wellicht kwam dit doordat de blanke Kanté binnen de lijnen was gebracht. Die verrassend wissel stond ten faveure van Bake. Die overigens een prima 1e helft speelde.

Gezien de man die vaak zijn eigen wedstrijd speelt ook het verslag moet schrijven kan hij niet precies aangeven wanneer de goals vielen. Wel kan hij aangeven wie de goals maakt, assist gaf en pre assist gaf. De goals werden gemaakt door Periek 3x en Bettus 1x. Periek maakte overigens zijn 99e hattrick in PH3. Assist Gijs 1x, Joost 1x en Vuller 1x. Pre assist Periek 3x.

Wie deze middag ook een hattrick maakte was Jelle. 3 fantastische fouten van deze omvangrijke man. Echter zelfs dat was niet voldoende voor Sparta om ook maar een puntje mee te nemen uit Almelo.

Eindstand 4-3.

Rebus van deze week:

Wist u datjes

*De reden dat onze scheids zijn spullen was vergeten en daardoor te laat was. Heeft eigenlijk een hele mooie reden. Meneer Tafas was namelijk behoorlijk moe en afgeleid omdat hij een aantal weken geleden vader is geworden van zijn eerste zoon! De avond voor onze wedstrijd moest zijn zoon een ritueel ondergaan waar een aantal jongens uit ons team ook deel van hebben uitgemaakt. Namelijk circumcisie. Alles is gelukkig goed gegaan. Vanuit PH3 nogmaals gefeliciteerd met u zoon No-vel.

*Zoals iedereen wel weet heeft Bennie een zeer succesvolle HSMI zaak. Echter blijkt dit niet genoeg voor deze ondernemer in hart en nieren. Hij is namelijk een handel begonnen in stoelen. Bennie geeft aan dat het stormloopt. Wel lijkt de ondernemer zich niet bewust dat we in Nederland € munt hebben i.p.v. $. #KleinDetail.

*We blijven even bij Bennie. Want waar het bij zijn bedrijven allemaal vanzelf gaat blijkt het theoriegedeelte wat lastiger. Bennie is namelijk bezig om zijn vrachtwagenrijbewijs te halen echter voordat je de weg op mag om te lessen moeten er een aantal toetsen gehaald worden. Inmiddels kan ik u melden dat Bennie de weg op mag want de toetsen zijn gehaald. Ik zal niet verklappen hoeveel examen er nodig waren maar het bedrijf Hinnen is bijna failliet gegaan.

*Wist u dat Marcel alias Little de 90 minuten heeft volgemaakt. De bekende klaagspier heeft alle criticaster de mond gesnoerd. I’M BACKA. Riep de stand-in voor Barry Badpak.

*Overigens gaf diezelfde Little aan dat een week 5 dagen had. Denk maar na.

*Dat Boog & Miranda op vakantie zijn geweest was eerder te lezen in bovenstaand verslag. Echter de reden was nog niet vermeld. Boog blijkt behoorlijk uitgeput te zijn om constant op de kleinkinderen te passen van zijn schoonmoeder. Vandaar dat Fred & Julia afgelopen weekend voor de kinderen hebben gezorgd.

*PH3 had maar 10 namen op het digitale wedstrijdformulier, het speelde met 4 broedertallen, Brama, Wennink, Haghuis en Tigrinate, van een vriendenelftal is dus niet echt sprake meer.

 

Dank voor uw aandacht.

 

Periek

Back To Top