skip to Main Content
sportvereniging PH
PH ZA3 Na 6 Wedstrijden Nog Steeds Ongeslagen

PH ZA3 na 6 wedstrijden nog steeds ongeslagen

Afgelopen zaterdag mocht PH ZA3 opdraven tegen AJC ’96 2. Hoewel dit onze derde competitiewedstrijd was, begon AJC ’96 2 de competitie tegen ons. Om 14:45 stond de wedstrijd op het programma, maar dit werd z’n half uur later. Rond 13:45 belden de Lossenaren namelijk al op dat de keeper autopech had. Hierdoor kon ZA3 de warming-up verlengen met het spel wie de bal het hoogst de lucht in kan schieten. Z’n half uur later kon er dan afgetrapt worden, nadat ook de keeper met een feestelijk acrobatische sprong over het hekwerk veld 2 betrad.

Na enkele minuten kwam Jelle door de verdediging van AJC ’96 en maakte er 1-0 van, en niet veel later scoorde Bart alweer de 2-0. Het was toen eigenlijk al duidelijk dat het wachten op de late keeper van de tegenstander niet het wachten waard was. Toch deden de Lossenaren wat terug en werd het 2-1. Na een mooie lob over de verdediging van gastspeler Niek, scoorde Dewi voor rust nog de 3-1. Vlak voor rust kreeg Sjoerd nog een ouderwetse hakbijl te verwerken van de spits van AJC ’96. Deze man was ‘net iets te laat’ en zorgde er voor dat arbiter Eric Tigrinate hem 15 minuten naar de kant moest sturen.

Na het fluitsignaal voor het begin van de tweede helft werd het overwicht van PH als maar groter.

PH ZA3 kreeg kans op kans en het is dan ook een wonder dat de einduitslag slechts 6-1 is geworden. Doelpuntenmakers in de tweede helft waren Dewi (2x) en Bart. Na het gelijkspel van vorige week besloot trainer Koos van Duiven dat er afgelopen week niet getraind werd. Dit bleek een goede beslissing, die uitbetaald werd met een klinkende overwinning op AJC ’96 2.

Opstelling PH ZA3:

Joost Brama, Dennis Wennink, Sjoerd Dijkstra, Mike Laarman(45. Rik Meijer), Niek Bosch(75. Twan Haghuis), Thijs Brama ©, Remco Haghuis(30.Rupen Sipaan), Tim van Vlijmen, Jelle Potijk, Bart Brama, Dewi Perik.

Trainer: Thijs van Duiven

 

Wistje datjes:

 

  • De avond voor de wedstrijd werden er nog een aantal televisieprogramma’s doorgesproken. ‘Mini’ Zandhuis, ook wel de vaste chauffeur van drankenparadijs Knol, vond die nieuwe presentator van RTL Late Night maar niks: “Wat een mongool die Twan Haghuis!” schreeuwde hij. Of hier sprake is van persoonsverwisseling mag u zelf invullen.
  • Dat de lange fan is van mening vrouwelijk schoon is voor geen ieder iets nieuws. Wat wel opviel is dat hij zijn doelgroep deze week heeft vergroot. Hij bracht namelijk naar buiten dat Expeditie Robinson kandidaat Loiza Lamers bij hem de aandacht trok: “die omgebouwde vind ik wel wat hebben!”.
  • Om nog even door te gaan in de televisiewereld komt er binnenkort een zowaar BN’er in ZA3. Jurre Aagten lijkt zijn debuut te gaan maken in het programma First Dates, het datingsprogramma van de NPO. Of hij hier wel gaat scoren is nog maar de vraag.
  • De dijk, normaal gesproken de stabiele factor in de verdediging, had het vorige week niet aan het draaien. Hij verraste keeper Joost met een terugspeelbal en maakt zowaar een eigen goal. Dennis, of te wel “Bennie tackle!!!!” wou Sjoerd na vorige week even opvrolijken. Hij nam daarom vanuit zijn oude team een klein presentje mee, de Zwarte ED. Sjoerd komt hiermee in het illustere rijtje van Zwarte ED-eigenaren: Jordy Voerhuis, Dennis Wennink, Mark Dekker, Bo de Vries en Sander Eshuis.
  • Patrick was dit weekend eigenlijk afwezig, maar toch verscheen hij in de kantine. Stomverbaasd liep hij langs zijn team ZA3 heen, en nam plaats bij het eerste elftal. Enkele toeschouwers van de uitwedstrijd van PH 1 hebben hem daar ook gespot. We zijn benieuwd waar de Lange aankomende week bij aansluit.
  • Ranu was ook deze week weer niet aanwezig. We vragen ons af of het wel goed met hem gaat, maar krijgen alleen maar uitspraken over honden terug. Nadat hij een aantal weken geleden de verjaardag van zijn hond moest vieren, was hij deze zaterdag ziek. Na wel geteld vier minuten viel het kwartje bij de Lange: Ranu was namelijk hondsberoerd.
  • Zaterdag zijn er ook twee nieuwe sponsoren ingetrapt. Tenner en Bentiki zijn de namen van de heren en zij betalen zelfs een bonus van €50 euro als ZA3 kampioen word. Of Jelle hierdoor harder gaat rennen is nog maar de vraag. €50 euro is namelijk geen vleesschotel, maar voor €50 euro kan je wel een vleesschotel kopen. U raadt het antwoord al: dit kostte te veel moeite voor de VleesTorpedo.
  • Volgens Dewi kampt KPN de afgelopen weken met enorm veel storingen. Of dit aan de KPN ligt is voor velen een twijfelgeval. Bugs maakte zich al enorme zorgen: “normaal is hij best aanwezig op WhatsApp, maar het lijkt wel of zijn mobiel stuk is”. Het schijnt namelijk dat ZA3-aanvaller Dewi bezig is met een nieuw contract af te sluiten, echter niet voor een nieuw abonnement. Deze hebben namelijk een minimale duur van 1 jaar, wat Chef toch vaak te veel is.
  • Jelle beweerde afgelopen vrijdag zijn eerste 180 te hebben gegooid. Dit zou ongeveer hetzelfde zijn als Ranu een poes neemt, Jurre in ZA3 komt voetballen en Hans die een keer in de kantine blijft. Dit lijkt allemaal vrij onwaarschijnlijk, daarom schrijven we gewoon weer 26 op voor Jelle.
Back To Top